For en hærlig dag :D

i dag har de vært skikkelig sommer og kos :D

dagen startet ikke før kl 10, da våknet jeg og mini av solen inn vinduet :) deilig start :)å så var de og vekke pappan, for å spørre om bilsetet til mini var i rett bil. for vi ville besøke mormor og bestefar til mini :)

etter vekket pappan laget vi frokost mini spiste 3!! skiver :-) gjett om jeg var sjokket de er ny rekord :D 2 med prim og en med jordbær. "stolt mamma" jeg og pappan spiste litt frokost også.

spør pappan om han skal bli med men han fabler noe om å rydde huset og går ut for å ta en røyk. vi gjør oss klare men før vi rekker gå, har pappan tydeligvis ombestemt seg. for de var så fint ute og hus rydding fristet minimalt (skjønner jeg godt så ikke ut) hihi etter ferien og bursdag har vi ikke rukket rydde :/

så da satte vi oss i bilen alle tre og kjørte :) da vi kommer til mamma og pappa setter vi oss ute i den deilige sola og koser oss skikkelig mini stor koser seg i sandkassen. pappa og bestefar sparker litt ball, og kaster litt freesbee.  mini ler og løper mellom dem å får kaste litt innimellom, mega stolt liten kar :D

etter en god stund bestemmer vi oss for å mosjonere bort til min søster som bor litt bortenfor mamma og pappa. (er vel 15 min å gå)  hun skal gå oss i møte. (jeg har med "pute trekket" jeg har sydd til henne for avlastinig av bolla si ;) hun skal ha en mnd etter meg :D gjett om jeg gleder meg til å bli tante til ei tøtte :D med mine to små karer blir de kjekt med ei frøken også :d..) men når vi møter henne og de to hundene hennes, må vi alikevel opp med trekket og hilse på samboeren som driver å maler huset :)

 

 

(tater følget på tur :P på vei og møte lille daddan min " 22 mnd yngre enn meg"..)

mannen min måtte inn å se på huset de har bygget (han er litt treg de har bodd der noen mnd nå :P...) kommer ut og sier: jeg vil også ha nytt hus :P hihi joda jeg også men de blir ikke denne uken. ( de har jo gjort all egen innsats selv, å de orker ikke jeg med to små troll, så skal jeg ha nytt må de være ferdig nøkkel klart)

så hadde jeg med kake så vi må bort i gjenn til mamma og pappa og spise ;)  så da blir min søster og hundene  med mens samboren hennes må bli i gjenn og male :) hehe men er greit å få de gjort da :)

på vei tilbake er jeg og mamma i garasjen til bestemor og henter en leke grave sak til sandkassen. å gjett om den var poppis. mini,pappa,tante, mormor og bestefar får kjørt seg mens mor "jeg" drar meg i en stol i solen :D hihi

kl nærmet seg 17.30 så på tide og komme seg hjem. (huset venter for å si de pent) måtte fylle bensin på veien så tok litt x-tra tid men vel hjemme har mannen fått ryddet frem gulvet, jeg har vasket kjøkkenet og gulvene. mannen tok ute og kanin buret + vinduene "så nå ser vi ut!!" hihi... så nå ligge vi strykeflate og ser en dorlig film på viasat 4.

mannen og mini leker med nyeste leken til pappa ;) hehe mini er super stolt når pappa lot han kjøre :D

hærlig dag <3 ¨

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits