kose dag :)

jeg og mini startet med god frokost og rett i koppen med marshmallows :) mega koselig start på dagen :) dro oss helt til kl 10 i dag. måtte vekke mini, han er ikke noe a menneske akkuratt.

etter frokost lekte han fint. i mens ordnet jeg i kalenderen, for å se hva som skjer fremover. og de er en god del gitt.

tiden frem til mini bolla kommer raser nok avgårde og snart er jeg tobarns mor å snart blir jeg 24! hjelpes var jo nettopp 16 og nyforelska.

årene raste avgårde nå er jeg snart 24 år, 2 barnsmor og kone. <3

* om 31 dager er mini 2 år *om 38 dager har vi 5 års bryllups dag  * om 79 dager venter vi gutt nr 2 :D <3

denne mnd for 7 år! siden flyttet jeg og mannen min sammen.

nei man må nyte den gode tiden og minnene for tiden går å man får den aldrig tilbake...

sporet litt av ser jeg. hehe...

videre etter frokost, lek og kos + en lur. videre var vi hos en venninne og hennes datter som er 6 uker eldre enn min snupp :) de var ikke helt enige hele tiden, så ble litt slossing å litt uenigheter. men tenker de kommer seg etterhvert :) koselig var de hvertfall :)

etter kost oss der i noen timer og spist middag, var de på tide å sette oss i bilen og kjøre hjem.

vel hjemme var pappan til mini sulten og mini skulle ha kvelds. så da ble de pasta med pølse på de to, mens mor sjekket facebook og leste gjennom de daglige bloggene ;)snuppene mine spiser kveldsmat.

så var de mor og minibolla oppdatering:

uke 29:mini vokser og gir tydelige spark for å si de mildt ;) hihi en liten turbo akkuratt som storebroren var :) er jo godt å kjenne respons når man dytter i bylten ;) da slipper man beskymre seg og lure :)

nei da er de natta, ny dag i morgen ;)

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits