hva mangler vi til nr 2 ?hmmmm nå gjelder de og tenke er "bare" 70 dager i gjenn og nesten ikke en eneste helg fri. + mini har ferie etter i morgen. så da gjelder de og tenke litt.

vet jeg skal ha en madrass til vuggen og en madrass til sprinkel sengen.

sengekant trenger vi, usikker på dynene men den koster 100 kr på jysk så uannsett ikke noe sånn mega hast + tenkte bruke pose i begynnelsen. den er vasket og klar allerede ;)

litt lyst på en bedre uro, for den vi har er så løs når man fester den i senge kanten. og med en aktiv 2 åring skal de vel ikke mye til før mini får den i hodet, om den løsner.

jo. å en babybjørn vil jeg ha, men må se litt på finn.no om jeg finner en fin :) (lånte av en god venninne sist, men litt lysten på en egen denne gangen :P...)

har jo den mandukaen, men føler den passer bedre fra 3-4 mnd alderen og opp(når bolla er litt stivere). mini kan jo bruke den ennå.

så langt består listen av :

*sengekant, *babybjørn, *2 madrasser, *uro,*dyne (mega lysten på *elektrisk pumpe, men får se den litt ann .har jo manuell fra sist, men er ikke sånn super mega fornøyd med den i grunn, ganske tung,treg og vondt å bruke.

hmm utenom de tror jeg vi har de meste, flasker, mme, klær, badekar, bleier, kremer, oljer og masse kjærlighet <3 

nei får se over og tenke litt til. (mangler jo altid noe :P...)

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits