hjemme etter koselig tur i bassenget :D

jeg og mini dro å badet, siden hele huset sov. og vi gadd jo ikke sitte hjemme å kjede oss ;)

(og viktigste var å få med fotballen han fikk av bestemor i går, hjelpes "han la den selv i bagasjerommet"... fikk han til å la den ligge i gjenn i bilen, så han ikke skulle miste den. han god tok heldigvis de)

de var super deilig, men når mini begynner bli trøtt... blæh da er ikke noe kjekt mere :-/ han ba om en is, greit nok de fikk han. jeg skulle få en bit, men da jeg bet av tuppen av isen ble de jo månelyst. han ble rasende. da sa jeg greit da kaster vi den, så får du klare deg uten. nei da skulle han ha den. spiste halve til vi kom ut til bilen, da ble de krise, siden han måtte slippe isen for å ta på beltet. "gosj" skikkelig drama på den gutten i dag. og med en sliten, svær mamma. var de ikke de jeg trengte. så da kastet jeg isen, for da giddet jeg ikke mer krangling. og nå er han sur å grinete, men sove... nope ikke sjans engang :-( 

(ligg merke til bolla i speilet i bakgrunnen ;-P hihi... skjønningen min som ikke kan la nøkklene være i fred...)

nei da venter vi på far som er i dusjen, skal ut og spise osv. (festen ble avlyst. trist med sånne triste nyheter, ikke festen men grunnen til den ble avlyst self :-( unner jo ingen sånt)

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits