kose dag <3

dette ble en riktig kose dag :D jeg og mini koste oss jo med litt sen frokost, siden jeg brukte litt tid før vi ble klare til frokost. ( måtte tømme/ fylle oppvask maskinene og vaske maskinen osv.) 

hadde skiver med servelat (siste cravingsen"eller hva de heter")  jeg spiste 3 skiver, mini 1,5 som også er bra. til å være han. fikk også i seg litt yoghurt og appelsin juice :D(3 første er fra frokost og de siste er fra kveldsen :D) hihi (flinkingen spiste over 2 skiver til kvelds og litt banan :D)

mens vi spiste frokost, tikket de inn en meld fra min lille dadda "22 mnd yngre enn meg"  og lurte på om vi ville komme og spise vaffler " som gravid, var de ikke et nei i mitt hode :P så da ble de tur på "landet" tar jo over en time ut.

men siden hun sa 15-16 tiden hva skulle vi finne på i mens :-/  så da måtte vi finne på noe. men siden vi hadde alt vært oppe i 2.5 time så begynte mini bli trøtt og sur :-( å de liker ikke noe så da pakket jeg mini i bilen og kjørte(etter pakket vogn, litt ute klær osv alt etter hva været hadde å by på "trodde jeg").. på veien ringte jeg min mormor "minis oldemor" for å si vi kom en tur om de var hjemme, noe de heldigvis var :) "flaks"

haha jommen sa jeg flaks... på veien stoppet vi på zappa "søndags open sjappe"  og fikk handlet litt love hearts "bare 4 pakker" 2 krone is med non stopp en til hver ;) og noen små ting mini ville ha.

spiste is i bilen" noe som syntes godt på mini" hahaha omg.. is og sjokolade over hele ungen.. var jo varm, og de smeltet fortere enn han klarte spise.

hvertfall da vi kom utover under 10 min til vi er fremme opner himmelen seg " kødder ikke, var mer trykk i regnet enn i dusjen vår" i de vi kommer utav tunnelen mot mormor, lyner og tordner de.. jippi liksom.. heldigvis har jeg en super snill far "morfar" som tok paraplyen og kom ut å hentet oss " en etter en" ;) hihi... 

i de vi kommer inn og begynner prate. smeller de og lyset går et øyeblikk for de kommer tilbake..mini ble litt sånn satt ut, men ikke direkte skremt.. måtte sitte uten tv eller noe..

er nå i grunn litt koselig, innimelom de også :d så dro fra for å fylle disel mens vi så "hurtigruten" og ventet de skulle filme hjem, der mormor kommer fra:( stakkars mormor , hun sto jo nesten i sofaen. pga hun var så spent. og så filmet de ikke hjem :( skikkelig dritt ) 

etter de var kl blitt 16 å vaffel tid :D

koste oss masse og tok litt bilder. (lille søss har termin 21. sept "14 dager etter egen bursdag")

bilder kommer senere ;)

jeg og mannen skal se film, å uten dvd spiller må vi bruke pcen min..

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits