da er mannen i gang ute :D

hehe nå er jeg happy ;) deilig å se noe bli gjort :D

lister og husvask er innkjøpt, så nå har mannen litt jobb ;) jeg gleder meg til han har gjort de, for da kan jeg male alt. og få de ferdig :) og de er ingen følelse bedre enn ting som er ferdig :D hihi

jeg og mini er inne. han leker og jeg slapper av bitte litt. blir nok litt hus rydding og sånn, etter en pause. (tungt og handle inn matrialer)

stresset er bare og flytte alt fra vegger, for å male. foretrekker tomme rom. men megler ville de skulle være ting i huset. for ikke alle kan se for seg hvordan man kan gjøre de, vist ikke. og er jo de som vet ( er jo jobben deres) så satser på han vet hva han sier.

kommer jo en megler tirsdag kl 15 og en onsdag kl 10. så blir spennende å høre om de har en annen mening.  evt annen takst.  men vet jo aldrig. men jeg vil tro når vi er ferdig vil de øke en del. pga de ser hakket bedre ut, super stille fam,vennlig nabolag, kort til skole, bhg og senter. ideelt for de fleste, selv oss. men nå vil jeg "hjem" hehe. nærmere besteforeldre og hele pakken.

å uten jobb så er jeg jo ikke "bundet" til noe sted. og om vi flytter, søker jeg bare jobber der vi ender opp. evt i området rundt. håper bare de skjer fort og greit. siden de bare er 61 dager til mini bolla kommer :-/ hihi

mange tanker for å si de mildt.

blogges ;)

 

4 kommentarer

LiteHi

25.06.2011 kl.14:37

Herlig! Når man ført begynner går ting ofte fort :)

frumamma.blogg.no

25.06.2011 kl.15:41

litehi: hehe ja :D nå er huset snart ferdig spylt ute :) satser på de kommer på lister i morgen da ;) lov å håpe :)

LiteHi

25.06.2011 kl.19:36

oioi, skal krysse fingrene mine for dere ;)

frumamma.blogg.no

25.06.2011 kl.20:48

litehi: hihi tusen takk :D håper mini sover natten gjennom :) de hadde vært noe :) hihi

Skriv en ny kommentar

hits