sv.skapet.

 

God kveld camilla!

I dag er det lørdag 25. juni.
Du går nå i 32. svangerskapsuke og har 60 dager (9 uker) til termin onsdag 24. august 2011.

Din svangerskapsuke: 32

Babyen er nå ca 38,5 cm lang og veier rundt 1400 gram. Det er vektøkningen som er det viktigste for babyen din nå. Lungene er ikke modne ennå, men vil være det om noen få uker.

Dine barn er 1 år, 11 måneder og 18 dager gammel og har bursdag om 12 dager.

 

hjelpe meg. kommer ikke over de jeg. pluss nærvene begynner komme litt.hvordan blir de, når de er to av de. kjenner jeg er redd jeg ikke klarer gi de like mye oppmerksomhet, kos og kjærlighet. mini er jo vant til å ha hele mamma for seg selv, hvordan vil en på 2 år og 48 dager ca( om mini bolla kommer på datoen da vel og merke :P) takle at mamma, gir en annen kos og oppmerksomhet. 

er ikke lett for samvittihetene dette. redd mini skal bli lei seg, for at mamma ikke er der på samme måte :(

men på en måte blir de bra å bli kvitt litt hormoner tror jeg, er litt lettere oppfaren og irritert. noe jeg i gjenn, sitter med super mega dorlig samvittighet for. huff ikke lett de der. men om 1-2 år håper jeg de er bestiser og trives godt sammen.

man vil jo de samme for begge ungene sine hvertfall jeg og mannen. og liker ikke forskjells behandling. håper virkelig vi klarer stå på de, selv etterhvert som de vokser til. og får forskjellige behov. men de skal føle vi er like glade i dem begge to. uannsett hva. de er veldig viktig for oss.

begynner få litt mere strekk merker, men de spiller liten rolle. når man ser de nydelige man får i gjenn, for noen lusne merker :D da er de værdt alt de tunge, smerten, hormonene og hele suppa :D

self har  jeg også dorlige dager, der mini trasser og tester grenser så de holder på å rable. da går jeg unna tar meg noen min for meg selv, og prøver telle til ti.

i dag var litt av en prøvelse, alt han fikk griste han med, skulle ikke sove lur, sutret og gren. kastet leker og annet. disse dagene gleder man seg max, til de søte små er lei og ligger seg. ( men snåle meg, savner han etter 30 min) hvor sprø kan man bli... hehe huffa. nei ikke lett.

nei man er så glad i ungen sin, at de finnes ikke større kjærlighet til noen.  

og man håper den dagen de finner en å dele livet sitt med, blir de like glade i sine unger som vi er i dem. (noe som ikke er en garanti i dag. og om de blir foreldre, håper jeg sønnene mine blir gode fedre)

barna er fremtiden.

(ikke altid så betryggende ;) hihi)

nei nå fabler jeg over hele greia.. hehesånn ser de ut så langt :) bare 2 mnd i gjenn. (+ max 14 dager, om jeg må gå over denne gangen også.)

blir spennende å se hvem han ligner :)

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits