super kose dag :D

gjett om vi har kost oss, mini har virkelig hatt en strålende dag (hos mormor, bestefar og en tur til bestemor :D..) dessverre klarte jeg og mini å bli solbrent ( selv med faktor 50!!) helt utrolig i grunn, men nå var vi jo ute i 6 timer eller noe da.

jeg fikk slappet av hos mamma og pappa, mens mini fikk rast skikkelig fra seg :) min søster var borte hos mamma og pappa når vi kom,  så hundene ville jo gjærne leke med mini.(noe som er gøy en liten stund, men de er så ivrige og mini faller lett over ende. å da blir han mega sur) 

lekt, kost oss og virkelig nytt livet ;) 

da jeg var klar til å gå, spurte jeg mini om han ville bli med. fikk jeg et kontant nei til svar :D hihi gullungen min. godt de bare er noen dager til han skal overnatte hos mormor og bestefar ;) hihi

men vi måtte innom svigermor, hun har jo strikket de flotte teppe til mini bolla. og siden de drar på ferie var de lurt å hente de, i tilfelle mini bolla kommer før de komme tilbake evt. man vet jo aldrig. mini hadde de ikke travelt med å gå fra bestemor heller, og koste seg med is. å hjalp bestemor å bære ned i bobilen :D stolt som en hane vettu:D

(planen var å laste opp litt bilder fra dagen, men de lar seg ikke gjøre for nå finner jeg ikke kabelen. og er super sliten. men de kommer i morgen den dag"bare jeg finner kabelen da")

 

2 kommentarer

Hørtes ut som en deilig dag!

frumamma.blogg.no

27.06.2011 kl.11:56

Stine Myklemyr: de var de virkelig :D synd og våkne til styrt regn, dagen etter enn sånn dag :-/ men men.. kan ikke få i pose og sekk ;)

Skriv en ny kommentar

hits