ops ble en tur på kk :-/

ikke altid så lurt og stesse tydeligvis. mini bolla ble sur og jeg fikk sammentrekninger.

nå er vi hjemme etter 1.5 time på kk, med undersøkelser og instrumenter inn både hær å der.

jeg og mini dro jo ut for å bytte et spann maling som jeg kjøpte feil (siden planen min var å male litt i dag og i morgen) pakket med litt klær, pute osv til mini og ringte mamma på veien om hun villa ta han i kveld, og i morgen siden hun hadde fri.  (noe hun skjelden sier nei til, derfor så skrå sikker.) mamma sa ja men kunne ikke før etter 18, da hun var ferdig på jobb i dag. men de var greit. ringte min søster, hun var ferdig kl 14. så hun kunne ta han de 2-3 timene til mamma kom hjem, så jeg slapp vente. (super flaks ikke sant)

vi kom på coopen på lagunen, fikk hente de nye spannet og noe fyll masse jeg trengte ( på vei inni butikken begynne jeg å få litt vondt, under puppa over magen. tenkte ikke annet enn de går nok over) fant de jeg skulle gikk i kassen og betalte. på vei til bilen. utenfor toys are us skjer de i gjenn, vondere denne gangen. så krøker meg litt over vogna å håper de slutter snart. fortsetta mot parkeringen. når jeg komme til bilen, kommer de ofte og tettere :-/ (pokker da begynner jeg frike litt, men tenker fortsatt kjøre til mamma med mini)

kom oss i bilen og mot byen, de kommer ofte vondt og tett. ser køen mot byn og tar av mot haukeland. ringer jordmor, nei hun var dessverre ikke inne i dag.. wtf friker ennå litt til! begynner bli litt redd for jeg skal bli mamma 2 mnd før tiden! ringer mormor men hun kan jo self ikke gjøre noe. (stakkars mormor, andre barnebarnet på kk på 1 3-4 dager :P... omg jaja)

da tenkte jeg pokker heller da blir de kk. ringte mannen på veien og sa han fikk komme, noen må jo se etter mini liksom.

kom i skranken på kk, og stammet frem termin, alder person nr osv osv. måtte sette meg på huk og vente på rullestol mens jeg måtte holde mini rolig (han oppdaget de solgte is på kk ;) hehe hærlige ungen :D..) så lovet han skulle få en is når mamma var ferdig, de var heldigvis greit.

vi ble trillet inn på et  undersøkelses rom, fikk en sånn hjertemåler på lillebror (storebror sitter stolt i rullestolen tolmodig og venter, minner meg på at vi måtte huske isen, når jeg var ferdig :D hehe "elsk" ) hehe videre fikk jordmor undersøkt "trusa" etter blod osv. (ikke bra om de var tennings blødning osv) spurte en del spørsmål : antall barn,fødsler,graviditeter, frisk, blod type ++++( hadde jo ikke med sv.papirenen mine "dette var jo ikke en del av dags planen".)

hjertet slo fint hvertfall, ingen blod osv de trykket litt på magen og kjente på sammentrekningene (mini satt fint og tegnet på en blokk jeg hadde hatt i vesken, jordmoren var super snill og mini likte hun god " hun pratet masse meg han og de tror jeg han satte pris på." tok en ultralyd der. og på vei til et annet rom, for innvendig ul osv.  kom pappan til mini og bolla :) hihi gjett om mini ble glad da og ropte : der pappa!! hehe

alle jordmødrene synest han var så søt hehe..

inne på de andre rommet: noe instrument for å opne (kaldt ,vondt og mega ekkelt) så noe "Q-tips" prøver, så innvendig ul utstyr. så var ganske ferdig etter alt de der.

heldigvis roet smertene seg godt fra de ene til de andre rommet " fikk ikke gå, ble trillet i sengen. " fikk konstatert 3 cm ettelerannet og at den var lukket " slimproppen var inntakt" osv  så om urinprøven var bra fikk vi gå.

heldigvis var den de "fin altså, bare litt sukker i den". og nå har de ikke vært vondt på ja en time hvertfall. 

meeeen nå må jeg ta de rolig ikke stress, ikke noe tungt osv....  noe jeg synest suger kraftig, for jeg ville gjøre litt i dag,. men dro ikke ut med mini (orket ikke 3 timer i bil)

så blir heller kos og ro på sofaen.

1 megleren kommer ikke før 15 i morgen, en kl 10 på onsdag, torsdag var de noe bil sjekk og besøk av svigerfar og samboeren hans, fredag er de fri og lørdag skal mamma være sosial og mini til mormor, søndag er de henting av mini.

så ny uke i gjenn.....

nei nå får jeg finne litt mat og ta de rolig.. en lang dusj venter....

 

blogges ;)

 

 

4 kommentarer

LiteHi

27.06.2011 kl.19:37

Huff, skremmende opplevelse. Bra smertene har gitt seg i hvertall. Lykke til videre i svangerskapet :)

frumamma.blogg.no

27.06.2011 kl.20:32

litehi: ja de var absolutt ikke en del av dagens plan. er nok ikke greit med en liten som kommer to mnd før termin heller. er så glad de sluttet. men tar nok mer hensyn til kroppen nå hvertfall :)
Jeg har også vært til sjekk for vondt i magen :( Men de fant ingenting!

frumamma.blogg.no

27.06.2011 kl.22:05

Ronja 18 år: nei er merkelig de der. mine smerter mente de ble utløst av stress. og så lenge de ikke tok seg opp i gjenn, så de ikke noen grunn til han ikke skulle holde seg inne til termin :)og de er jo godt å høre :)

Skriv en ny kommentar

hits