jakten på noe spiselig.

hihi ikke greit å være gravid :P

 nå har jeg slukt litt marsipan m/sjokolade (noe påske greier) så en gulrot, noe lakris greier vi kjøpte i sverige, og nå snart fortært en halv pakke sjokoladepudding ( ikke den lille pakken altså :P... den store;)...) og de med tilsvarende menge vanilje saus.. ikke rart jeg er opp 13-14 kilo og min søster bare halv parten :-/

er egentlig super trøtt, men finner ikke stillingen, eller må tisse. og sikkert en drøss andre ting :P gosj hehe ikke greit.

sitter ikke noe godt oppreist heller :( huff bare grining på meg i natt..

 

kommer heller ikke over at om 9!!! dager for 2 år siden, kom min nydelige gutt til verden. og alt han har lært siden de :D hehe (var jo litt rar i hode formen osv men ikke rart når han sto og stanget 45 min) hehe men uannsett nydeligste jeg hadde sett ;D og om under 2 mnd skal jeg gjennom de i gjenn, og få min 2 nydelige gutt :)

blir mega sentimental etter fått barn, hvertfall jeg. sipper for ingen ting. (akkuratt nå kom jeg ikke på noe bra eksempel, men vet de er noen der jeg har begynt å grine i butikken for de ikke hadde de jeg ville ha :-/ hehe da vet du at du er litt over hormonell/sentimental.)


meg øverst, mini nede t.v pappa t.h


nydelige ungen min <3 (7 bilder fra 0-1 året 1 fra 1-2 året :D)

"sitter å stor tuter max nå da".. hehe huffa.. nei utrolig hvor fort de går, snart er han jo tenåring :-/

nei fra et lite nøste, til en stor, flink og meget selvstendig gutt :)

får rulle inn og daffe litt hvertfall. må ha litt energi til i morgen, for å holde følge med en (snart) 2 åring :D

natti

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits