lyn og torden.

litt av en start på dagen. mannen ringer for å si jeg må trekke ut alt for de tordner (takk for den liksom, vekke meg for de liksom) men tv og datan er viktig så opp å få trekt ut driten måtte jeg. da oppdaget jeg at strømmen var gått, gikk ned i sikringskapet (som er i gangen, så ikke så veldig skummelt)  men der var alt "på" de virket bare ikke. i det jeg lukker døre kommer strømmen, skatt så jeg fikk litt vondt i magen (skal vist super mega lite til :-/ ) satte på en maskin klær, og en tørketrommel så gikk jeg og la meg i gjenn.

nå når jeg våknet hadde mini funnet juicen (som jeg satt på nattbodet da jeg la meg i gjenn i 8 tiden). så der var puten,ungen og litt av sengen våt :-/ stygg uvane, må snart bytte overmasrass osv om dette fortsetter( får vente å se, om ikke vannet mitt skal gå oppi der også ;P...) så får vente til mini bolla er kommet før den blir bytta.

nå har jeg fått tømt oppvasken og hengt opp en maskin klær. (spurte mannen i går om han kunne rydde etter mini, men han mente såpass måtte jeg klare, hmmm ser ikke ut som de du gitt. og megleren kommer kl 15..) er liksom sliten nå.

var ikke de som var planen. hadde masse å gjøre i dag og i går :( skikkelig dritt når ting ikke går som jeg tenker, for da blir de pokker meg ikke gjort i de hele tatt!!!

liker ikke sånn fast følelse. føler meg så hjelpeløs (noe jeg vanligvis ikke er, ved mindre man snakker bil. der kan jeg null for å si de pent"kan fylle servo olje,spylerveske og bensin/disel" de dekker vel de jeg kan om bil :P..)

og de absolutt værste er utstyret står klart i gangen!! er bare å få de på veggene. de plager meg super mega max..

men sånn er de, eneste jeg kunne bedt om hjelp,er jo omtrent like gravid.å også allerede hatt en tur på kk. så nei ikke vist og spørre engang...

får bare åle meg rundt og rydde i de små.

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits