ny leke til mini :P

 etter mannens greie. var vi på coop, og kjøpte lim til lekegrinden. måtte da innom toys are us ( mini hadde ønsket seg en leke, og pappan ville gjærne gi han den) fikk kjøpt de vi skulle. kjørte fanafjellet til bhg, å hente mini var ikke lett da de var ute og lekte (der har de en plast gravemaskin, minis yndling for tiden) etter litt lokking og luring, endte de med jeg måtte bære han i bilen. men men. så var de rema og handle ingredienser til kjøttkaker og en del frukt osv. fikk pakket i bilen og sullet oss hjem. jeg lagde middag mens mannen fant fram leken til mini ( de er 2.5 time siden og leken er ennå poppis :d hehe) så gjett om de var en stolt liten gutt ( og for den del nesten like stolt pappa :) heheh )

men mini var ikke helt god i magen, og sutret en del. mens jeg prøvde lage kjøttkaker. måtte løpe inn og ut fra do med mini. liker ikke bæsje i bleia. og endelig når jeg var så godt som ferdig med middagen. var mini tømt og jeg fikk konse om dessert osv. hadde vestlandslefser etter kjøttkakene. og nå litt senere daim mousse :d gleder meg max til de.

mannen og mini koste seg på sofaen med gravemaskinen og tigergutt :d hehe skikkelige kose gutter. jeg knasker is for harde livet. og er i gjenn supert trøtt.. mega trøtt i dag. men er en del liv dytt og snur litt på seg. er nok for trangt til å sparke som han kunne før.

(hadde skrevet mye mer, men kom borti noe med isen så den slettet alt!!! vurderte nesten droppe skrive. men hadde angret meg etterpå tenker jeg.)

nå skal jeg daffe litt dusje meg og mini. spise litt mousse og sikkert ligge meg.

må også tenke litt på omminnredning på barnerommet. de funker liksom ikke helt som jeg vil... så de må fikses.

 

men de får holde får nå. vondt i mage og rygg av å sitte og skrive.

 

blogges ;)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits