super sliten og super varm.

mini er litt umulig, er leker over alt i hele stua og kjøkkenet. rydde opp vil han ikke. og jeg hverken orker eller klarer de. er varmt og beina er svære av masse vann. bolla er litt urolig. og jeg har allerede vasket dusjen, vasken og do så de holder som dags økt for meg i denne heten. masse jeg ville gjort men de blir helt urealistisk. man vet aldrig når fødselen kan starte, om når den gjør de trengs alle krefter + litt til.. så får holde meg i ro. så får mannen gjøre litt nytte. (plukke leker, tømme/fylle oppvasken,  vaske benker og bord, støvsuge og sånn. da blir de bra. har jeg litt overskudd i kveld når de ikke er så varmt tenkte vi gå en tur. og jeg vil gjærne vaske gulvet. og brettet unna resten på gjesterommet. men må ta de såååå rolig. allerede dusjet 2 ganger i dag, pga bekken smerter 1 gang og etter dusjvasken var de behov for en ny dusj. mulig jeg trenger en til i kveld. er så pokkers varmt..

ellers etter bade vask, har vi vært og fartet hele fam. kjørt rundt omkring. vært på dyrebutikk og på apotek (legetime i morgen, så måtte ha nye urin glass) mini tok en liten lur, men ser han begynner bli litt trøtt i gjenn nå. han har lekt fint ute med kaninen i dag. og de passer meg litt bra for da kan jeg sitte i sofaen, og se hva han gjør på terrassen ;) hehe

men men... skal daffe litt og se om jeg får gjort mere i dag.

mamma fant hvertfall bæresele til 700!! norske kr (baby bjørn i sverige)  er sånn man kan amme, mens babyen er oppi selen osv :D super spent på å se og prøve :D med mini måtte han bæres masse i begynnelsen og  var lettest og rape han i selen ;) og nå som mini er så kjapp, tror jeg de blir best om lillebror henger på magen, så jeg kan holde mini godt i hånda..

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits