sovnet i gjenn og de litt lengre enn planlagt :-/

meeeeeen jeg klarte likevel å rekke butikken før bhg (måtte kjøpte frokost til mini) levere i bhg til " greit 5-10 min forsinka til frokosten halv 9,men men.  ned til os, parkere.innom joker frokost til mor og en brus!! måtte ha sukker. de er litt lavt i dag kjenner jeg. og da var de ennå 30 min til min time... omg så mye stress og så var de allerede forsinkelser, men bare 15 min eller noe da. så fikk lest tre blader å bare daffet, på legekontoret.levert urin prøven osv.

kom inn til legen; sjekkeblodtrykket, (vitset litt om at "han der vil jo ikke ut han der".. hahha) vekt, magemål og hjertelyd. alt var perfekt (lavtblodtrykk men de har jeg til vanlig, er xtra lavt når jeg er gravid) legen bare; hadde du vært to meter høy hadde du gått rett i bakken. hahah... ja sr ikke borti fra de. artig,koselig lege ;)

meeeeen en ting, mini ligger "løst ennå" men langt nede og når legen trykket på magen, kunne han dytte ungen gaaanske langt ned :-O hmmm hva de vil si var vel bare han var klar, venter bare på rier eller vannavgang tenker jeg. for klar var han. som han sa minimalt med stimulering for de skal sette i gang (men ikke sånn super higen på å be mannen "bestige meg" ettersom jeg er på hval str nå føler jeg, og de er mega vondt å føde. så utsetter de noen dager til :P hahah + mamma kommer jo ikke før i kveld ;) må jo ha barnevakt :P

masse rot og vas. men jeg skjønner de hvertfall :P

nå skal jeg hvile og vaske litt mere baby klær :D hehe fra svigermor denne gangen,etter ferien :D

 

blogges ;)

2 kommentarer

Stine

04.08.2011 kl.10:24

kjempe søt blogg :O)

frumamma.blogg.no

04.08.2011 kl.14:35

Stine: tusen takk for de :)

Skriv en ny kommentar

hits