så dorlig :(

æsj i dag er formen så elendig, er så svimmel (føles som man er kjempe full og skal sove, sånn snurre følelse er de :(...) skikkelig ekkelt. vart noen timer nå :( egentlig fra jeg sto opp med mini halv 8... mini tok seg en lur på madrassen i stua mens jeg fikk hvile på sofaen. håpet de skulle bli bedre, men de ble de ikke :( i tillegg til svimmelheten er jeg svimmel, dorlig i magen og mens smerter :( men føler meg ikke noe nærmere fødsel sånn sett.. men men satser på han kommer ut snart, for bekkenet mitt, vil snart ikke mere.. sover lelendig de få timene jeg får med søvn. og de tærer en del. og når mannen sover til 12.30 om dagen, kan man trygt si jeg blir sinna og lei.

skal snart levere ene bilen, så da har vi bare en bil resten av uka sikkert hvertfall.. noe garanti greier på den nyeste bilen vår, så da er den i tipp topp stand og de er jo veldig greit :)

har nå vasket 4 maskiner så langt i dag og snart på 2 tørketrommelen. men de blir nå hvertfall deilig å få de unna. mannen skal få ta kjøkkenet i dag, for jeg orker virkelig ikke.

må klippe negler osv så må vi vel kjøre. mini leker på terassen så må nok finne noen tørrre klær ;) hih

 

blogges ;)

2 kommentarer

Er alltid deilig å få unna klesvask:)

frumamma.blogg.no

10.08.2011 kl.16:10

Ronja og Mie i magen: de er de :)

Skriv en ny kommentar

hits