urolig i kroppen

føler noe måååå skje nå, er helt forferdelig rastløs!!

men med den magen er de ikke mye jeg klarer gjøre, mest lyst å vaske hele huset, tapesere gangen, gjøre ferdig siste finich før lillebror kommer.

meeeeeeeeen ikke særlig realistisk, pga mini er våken og hans hjelp kan bli litt i overkant.

+ å gjøre klart baby utstyre er ikke så lurt uten babyen er i huset, siden da vil nok mini bruke de. og jeg vil helst ha de renest mulig før jeg putter han oppi der, når vi kommer hjem fra kk...

hmmm men føler ikke en skitt skjer, jordmor i morgen. men null forhåpninger. hadde jeg ikke sett magen og bevegelsene, hadde jeg i grunn ikke følt meg gravid..

antar jeg begynner bli litt små deppa, ikke fått penger ennå så er litt strandet hjemme. noe jeg absolutt ikke liker. glad alt er innkjøpt til bolla. både erstatning, flasker,bleier,amme skjold å hele ruppelet..så de trenger jeg ikke tenke på engang. 

får se i morgen da er de bhg, så kanskje noe kan gjøres da.. aner ikke i grunn... var anderledes med mini, for da var alt helt klart når vi dro på sykehuset.. (untatt uro kjøp ¨på vei hjem fra kk siden mannen hadde glemt de, og en tur på rema der jeg nesten svimte av..) men men håper på litt bedre form denne gangen....

nei mange tanker nå, som de ikke er alt for lenge til han må ut... 

 

nei får kose med mini, mens han ennå kan nyte mamma og pappa alene :)

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits