nei dette var en skikkelig luring

de hele er stoppet opp!! er de mulig!!!

aner ikke om jeg skal le eller grine, nå får de bare gå som de går. forberedt på overtids timen på mandag kl 11 nå.. for denne luringen har vist en egen plan, som ikke samstemmer med min. så han får bare styre på.. nå kommer jeg sikkert bare til å ovserse vondter til jeg er 100 % sikker... kjenner jeg føler meg rimelig teit nå... var så sikker på de skulle ta seg opp, men nei...

etter 4 timer på senteret med min beste venninne i hele verden, som kom bare for å motivere meg til å gå ut lillebror :) <3 gav vi litt opp da de i grunn hadde stoppet helt opp :( skuffa og lei for at de ikke var fremgang, ringte jeg mamma og sa jeg ville hente mini så jeg fikk nyte siste enebarn tiden til max.. og de fikk jeg slef lov til ;) mini var nok ikke helt forberedt, trodde nol han skulle sove hos tanten (bolle tanta ;) min lille dadda, som venter ei tøtte. om en mnd :D...) 

bil turen til og fra mamma tar ca 3 timer, så mini sover nå og jeg må fortelle alle at de ikke tok seg opp... mannen sover for han er syk, hoster, forkjøla osv (jippi) akkuratt de som passer før en fødsel.. men nå kan han bare bli til neste helg eller noe.. jeg gidder ikke stresse og trenger noen gode dager med søvn.

er "bare 5 dager over mens og 2 over ul" så skal ikke klage i grunn, er bare så skuffa de stoppet...

 

nei satser på at innen 07.09 er han hær. mitt eneste mål for lillebror nå i grunn..

 

blogges

2 kommentarer

Gravid i LAR

29.08.2011 kl.10:29

Håper det tok seg opp igjen i helgen:)

Og viss ikke, at de gjør noe i dag på overtidstimen så du slipper å vente lenger!

Lykke til!

frumamma.blogg.no

29.08.2011 kl.12:44

Gravid i LAR: hei dessverre :( nei hær skjer de lite. blir satt i gang 05.09. kl 09 takk for omtanken :)

Skriv en ny kommentar

hits