super kos søndag

familie søndag :D

dritt vær ute, sent oppe og søndag :D hehe

var ikke oppe før halv 12 sendte meld til mamma: gjør på? tok en liten stund, så ringte mamma...  hun sa vi gjærne måtte komme utover, men hun hadde litt for lite fisk (skulle ha laks. og vi blir jo altid en del timer, når vi først kommer) så da måtte vi innom zappa på veien. null stress siden minste søss var med, og satt i bilen med ungene mens jeg løp inn :) men vi fikk nå i oss frokost (rundstk med skinke til mor og tante, mini tok kaviar og majones ) så var de å få på klær på alle 4 ;) så var de full rulle :)

fikk handlet fisk og agurk på veien, minsten begynte skrike siste metern før vi kom til mamma. men de gikk bra :) mellom søss (bolla søss) kom bort litt etter vi kom. mamma hadde lagt frem tepper til de to minste :) så de kosa seg på gulvet ,mens vi spiste fisk og eplekake m/vanilje is:)

eldsten kosa seg masse med bestefar og leste om lastebiler,gravemaskiner og hele rukkelet :D

mormor (mamma) fikk kosa en del med minsten :) så eller var fornøyde :D

 smukke barna våre <3 og stolte besteforeldre :D <3

 

så nå når vi kom hjem var de "alt for norge" og åndenes makt...

så nå er bingen neste, har kosa oss med lasanje fra i går og vaffler ( dessverre ble ikke sist nevnte noe særlig :(..) men men... nå er jeg klar for søvn, men tenker minsten snart vil ha mat... men men sånn er de med små barn :)

natti natt ;)

blogges ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits