en uke til dåpen!!

nå er de virkelig ikke langt unna. hjelpe meg, gru gleder meg veldig nå :)

skulle jo bestilt bilde til kaken, men de spørs om jeg får de til, at jeg rekker de. ennå 3 dager til jeg får penge,r og da skal de handles: duk,brus,kaffe,ingredienser til kaker og hele rukkelet jeg mangler. men de blir nok så bra så :) gidder ikke freake ut ( normalt sett, hadde alt vært klart til nå. merker jeg blir roligere og stresser mindre med alderen) heldigvis.

nei nå er rundstk stekt, så jeg og ungene skal spise. pappan sover. så får vi se hva vi gjør i dag, blir vel bare turen vår tenker jeg. men bedre enn ingenting. vasket voksiposen og regnkjeledressen til eldsten i natt, og nå er joggedressen til minsten komt i maskina. blir vel noen maskiner til i dag, for å si de pent ;) 

i går natt, en som nekter sove... <3 trollungen (i sin stormberg heldress, 200 kr)

en trøtt morra gutt :) <3 hihi (sverger til ull på minsten om dagen)
'

leker litt, mens vi venter på frokosten :)

hos farfar og farmor :) gutta kosa seg ( til trass og trøtthet, tok overhånd)¨ps ligg merke til den nydelige to delte ull settet, fra kaphal(mener de var de, fikk de av n god venninne i gave)

ønsker dere alle en nydelig lørdag :)mamsen i heldress fra stormberg (til den nette sum av 200 kr :D)  og de er som å gå rundt i fleesteppe :D konge digg ;) hihi...

nei frokosten er klar og minsten sover :) må spise mens man kan (uten en liten på armen ;)..)

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits