en søndag, som de fleste andre søndager....

startet dagen med frokost, ala nystekte rundstykker med hamburger rygg for min del, eldsten tok kaviar :) etter frokost var de leke og tv tid. mamma fikk ryddet litt på kjøkkenet og moppet deler av gulvet ( minsten har ikke villet ligge for seg selv, og vært våken "å spist" store deler av dagen :)...)  etter 1-2 timer begynner eldsten bli trøtt og sur, da sendte også lille søss meld om at hun var dorlig. da tenkte jeg at jeg fikk tatt "to fluer" i en smekk, ungene fikk sovet og jeg kunne hente henne :)

mannen sto opp kl 16 og ville ut å kjøre en tur, sier jo ikke nei takk til de. blir i grunn ganske kjedelig for store og små, å gå hjemme etter en stund. men på turen over fana fjellet, fikk vi en bil i speilet. (speil glasset falt ut og de ble riper i lakken, vi ble ganske sinna og irriterte. bilen holdt høy fart og holdt ikke feltet sitt. og med to små i bilen synest jeg ikke dette var noe kjekt. bilen vi traff stoppet heller ikke, og vi snudde for å ta opp dette med vedkommende, men bilen var borte som en fis i vinden)

vel hjemme fikk vi tatt bilder av skaden. jeg, søss og ungene gikk turen vår (som er nede i ca 40 min per gang nå.) satte på kyllingen før vi gikk, så den skulle være klar til åndenes makt :D

så nå er de senga og natti natt... hard uke med dåpsforberedelser :) mye kakebaking og innkjøp.

gleder meg veldig, er en veldig familie/slekt glad person, å elsker slike store selskap :D

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits