en hærlig søndag

jeg og ungene dro til mamma og pappa. mannen hadde en dorlig natt, og vert dorlig generelt i dag så er glad vi dro kl 10 i morges :D så vi fikk mest utav dagen.

jeg,søss,pappa og alle tre ungene gikk 2 timers tur fra 12-14 (litt pga av meg. jeg var ikke sa rask, med halve vekta mi i unger i vogna ;) men vi byttet litt frem og tilbake, pappa byttet på min vogn og hundene, jeg og søss byttet vogner på slutten...) men de gikk bra selvom de var kaldt og regnet. og man føler seg fresh og aktiv etterpå (bortsett fra de nesten svartnet litt ;). på tide å komme i form :P.

var oppom min bestemor med julegave til henne og oldemor, men hun var allerede dratt ut, så pappa må levere de for meg.

etter turen var de (suppe og grandi med kjøttdeig og løk) alt etter hva som fristet mest (jeg tok begge deler ;)..)

ungene stor koste seg med masse oppmerksomhet og besteforeldre kos :) og litt nammis på eldsten :) hihi kommer ikke unna de.

 

 


(gutta,tanten og kusinen,mormor og bestefar) <3

vel hjemme har minsten spist terningen sin, med eplepurre. og drukket hele 160 ml melk med malt. eldsten våknet self i de vi parkerte utenfor, da hadde han sovet i 1,5 time så blir neppe lett å ligges i kveld :( men nå skal vi spise fiskegrateng og litt tv kos (der ingen skulle tro nokon kunne bu, og åndenes makt)

håper alle hadde en flott søndag :D for de hadde vi <3

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits