deilig

i dag tidlig våknet jeg syv. lagde flaske til minsten. da jeg kom opp å la meg i sengen i gjenn, kommer mannen inn og spør om vi skal levere i bhg. jeg sier jeg sovnet ikke før tre så jeg orker egentlig ikke. da sier han at han skulle gjøre det :-O oy. ikke hver dag det. så tok han eldsten på do kledde på han og kjørte han i bhg. jeg sovnet i gjenn og sov til 11! minsten ville ikke stå opp, men vekket han så han fikk dusjet etter meg. så nå har han spist og ville sove i gjenn. han er så forkjøla så skjønner godt han ikke er i form.

tenker lage en fyrstekake og ta med til svigerfar (hans yndling) og jeg synest det er så kjekt, og bidra med noe hvertfall :) når dem er så snille og invitere på middag :D

så gleder oss veldig, så må hente eldsten i 2 tiden i bhg, mannen la seg nedpå så han sover ennå. men han bør nok komme seg opp snart.

så må jeg pakke litt til gutta våre så vi kommer oss avgårde når vi skal ;) flasker, bleier, tørre klær er et must. gulpig,tissing osv kan jo self skje. og da er det best og være forberedt ;) og self noen ekstra leker (han liker godt dem som er der, men han går litt fort lei) så da må vi ta med litt biler effekter ;)

nei må hoppe i kaka skal jeg rekke det ;)

 

blogges ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits