Hardt, og tidlig. En søndags morgen.

Ja dette var ikke helt godt. Kroppen og øynene sloss om hverandre. Virkelig ikke godt. Kl var halv tre, siste gang jeg sjekket. Minsten ba om en flaske,men svelget en haug med luft, så etter noen slurker ville han ikke ha mer.

Nå er vi oppe i et lite grøt måltid på formiddag, og et før ligging. Interessen for melk har dalt litt, så jeg må gi vann, utvannet eple juice, vann med en dråpe saft, litt sukker og malt vann. Så jeg trør ikke han tørker ut. Han virker ganske fornøyd.

Jeg får gå å brette klær. For sovner jeg er kl garantert over 10,når jeg våkner i gjenn. Og det går ikke Ann, for vi må kjøre senest 8.45. Og da håper og tror jeg vi er litt tidlig.

Usj må stoppe fylle diesel også, men i den skinnende caravellen, gjør det ingenting. Hehe.

Nei må vase ned, gutta sover og de er greit. Dem får sove til 08. Da blir det grøt, flaske, skiver og påkledning. Satser på en super søndag ! Om jeg ikke svikter og sovner i en krok, hehe.

Dere har vel fått med dere kviser min, vel jeg kan si det sånn. Til tross for evinnelig rens i går, er den verre og verker! Gøy og våkne til en meget sosial helg til dette!


Huff seriøst! Haha omg. Godt jeg har humor, ellers hadde dette virkelig ikke havnet på Internett !

Men da var jeg oppe, og klar for dagen.

Planer for søndagen? Finnes det open hall der dere bor?

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits