Fantastisk

10 timer sammenhengende søvn!
Ungene har sovet i 10 timer,og sover ennå. Fikk lurt i minsten 80 ml melk, ellers sulter han vel. Ikke vandt til at dem sover så mye og lenge, hvertfall ikke begge to!

Litt planer for dagen i dag. Vi skal være med min gode venninne, vi tilbrakte ettermiddagen med i går. Det er bare 6 uker mellom hennes jente og min gutt. Kjempe gøy for barna.

Min dag startet jo rundt 06.30 i går, etter 3-4 timer søvn. Opp å kle meg, sminket meg i en time, mens gutta sov litt til. (Utrolig deilig med en liten time, med bare seg selv, frem til dem våkner. Da er man xtra våken,og får mye utav dagen. ) jeg pakket, skiver og saft til eldsten. Melk til minsten ( fikk flaske halv 7) så da jeg vekket dem, var der rett i klærne og rett i bilen. Noe dem var fornøyde med. Dem liker at det skjer noe.

Så ca 08.50 satt vi i bilen og klare til å kjøre( ikke hver dag vi er tidlig ute) uvandt og veldig kjekt.

Da vi kom i Åsane var vi innom bunnpris. Jeg tenkte kjeks, hveteboller og yoghurt er jo greit, for litt xtra energi.
Og dem var nå glade for de, men liten tid å spise når det var noen å leke med.
Utrolig som eldsten har vokst som person, og har tydelig stor glede av jevn aldrende barn. Tror det blir bra å begynne fult i Bhg i august, ser han trenger det sosiale. Mamma er nok kjedelig i lengden.

I hallen var det herjing, løping, klatring og bitte litt spising. Men veldig vellykket og gleder oss til gjentagelse!

Etter og vært i hallen i 2.5 time var det på tide og gå. Minsten min og minsten hennes var slitne. Og det var litt mye støy der nede, i hallen ( i lengden)

Oppe hos henne spiste dem havregrøt, så litt film og lekte utrolig masse på gulvet! Flinke guttene, dem koste seg sånn. (Hennes yngste er jo 6 Mnd eldre enn min men dem går flott sammen. Altså 3 år i des 2011.) Litt furting innimellom, men dem leker fint for de meste.

Kl 15 var det i bilen og hentet en venninne, som skulle bli med i besøk. Ungene ventet i bilen, i Hagen. Mens hun fikk sett på huset, og jeg hentet melk og grøt til minsten. ( utrolig hva man rekker på 5 min!) guttene sov likt godt,da vi var klare til å kjøre.

Da vi kom bort til dem, var de litt mat. Flaske tid og alle fikk kose litt på lillebror. Pratet masse og barna lekte. Utrolig kjekt. Men frk hennes hadde fått litt feber, så hun var litt redusert. ( men siden mine nettopp har vært syke, tar vi sjansen og besøker dem i dag, om hun er litt bedre)

Så nå ligger jeg litt i senga, og gullene mine sover ennå søtt. Får vekke eldsten, Bhg i morgen. Så greit å våkne i skapelig tid.

Ha en flott mandag!

Hatt en fin helg?

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits