endelig kveld

minsten er så sinna om dagen, noe jeg ikke er vandt med fra hverken den ene eller den andre. så man blir jo lettere stresset. eldsten tester grenser. bare på en liten rema tur var de nok aktion for en uke. først måtte han tisse, og vi måtte løpe butikken på kryss og tvers, så skulle han ha yoghurt, da han bare fikk en pakke dultet han den andre inn sa hard at dem veltet ned fra hyllen inni kjølen, og sist men ikke minst lanoen utover gulvet. ( hva kan man si, en spennende rema tur) men i butikken bare lo dem og sa det gikk bra, antar dem har møtt verre.

hjemme har jeg bare daffet, med minsten i hele dag. pappan sovnet self, rett før vi måtte dra på foreldremøte. og våknet da ungene begynte bråke, når vi kom hjem. da våknet han og sier så fint; gikk jeg glipp av alt!" haha ja du, fantastisk ikke sant." men jeg overlevde nå helt fint, slik jeg altid ellers klarer meg alene med begge ungene.( fikk så¨mye skryt jeg nesten ble flau :) men utrolig glad self også. han var på topp på alt. og kunne hverken for mye eller for lite)

så varene på plass, middags koking, eldstens onde mage, og bading av minsten (og self liggingen, men de er nå et kapittel i seg selv)

så nå sitter jeg rett opp og ned i en stol. vurderte et bad men kom jo på kuttet oppå foten og slo den tanken fra meg. minsten bæsjet gjennom alt, men jeg fikk nå vasket klærne og armen min. så overlever nok. var bare en deilig tanke og ligge i varmt vann. men hører eldsten ennå er våken, så hadde jo ikke fått badet i fred. så det hadde neppe vært så avslappende.

får bytte plaster og komme meg i seng snart. minsten har drukket minimalt med melk i dag. så håper neste flaske går nedpå. ellers blir jeg beskymret. ( noe jeg generelt fort blir)

nei ha en flott natt, flaske koking og ligge tid hær.

 

blogges ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits