Hell i uhell

Flott dag, men utrolig mye farting.

Var litt sen opp i dag, men rakk frokost i Bhg. Oppdaget vi hadde glemt caps, men tenkte jeg ville levere den i lunsjen.

Hjemme ordnet jeg og minsten inne, mens pappa maler ute. Deilig med ryddig hus!

Inne i Bhg for å levere capsen, finner eldsten ut at han vil ikke bli i gjenn i Bhg. Hehe ( jeg vil være deg mamma) " smelt" hva kan man si, han ble ikke i gjenn i Bhg ;-)
Måtte også få sendt tastaturet vi solgte på finn i går. Fy flate frakt er dyrt! Men, men glad det ikke er ofte vi sender noe.

Hos legen ble det litt venting, og der fikk jeg en super flott telefon fra mor <3 ulykken i bjørsvik endte bra! Bestefaren er kommet hjem, og gutten så fin ut på mr! Er så glad for de :-)

Vi måtte på butikken i gjenn 3 turen i dag, da mannen hadde glemt røyk.
På veien ser vi naboen har kjørt i grøften, vi snur og kjører tilbake. Vi er første på stedet, og to biler stopper ganske rett etter oss. Og kommer for å hjelpe, hun ringer etter utrykning mens mannen i den tredje bilen, låner vår varsel trekant og setter den ut.
5 min senere er brannvesen, politi og lege kommet. Bilen blir tauet bort, og alt gikk bra. Sjokket var nok det værste. Hun er hjemme, og mannen har snakket med hun at det gikk bra. Så det var kommet i midtsida.no
Hadde dette skjedd litt før, hadde hun kommet over i motgående. Kjempe skummelt. Og vi er veldig glade for det gikk bra!

Vi var ute og lekte i Bhg en stund, jeg og barna. Plutselig kom mannen etter, for da ville han på Biltema ;-) hehe så i dag har vi kjørt alt for mye, og ungene har sovet for mye.

Kvelds er på inntak, og litt avslapping er lov å håpe på :-)

Ha en god natt!

Blogges ;-)

Skadene på bilen hennes, traff nok i rimelig stor fart stakkars :-/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits