Lørdag

I dag var vi oppe 07.30. minsten mente dette var en god tid å våkne på, og var ikke interessert i noe annet, enn å stå opp.

Eldsten var ikke like ivrig, men står opp når jeg sier at jeg går hverfall ned. Da er han kjapp etter.

Først ny bleie, og klær. Så koser han seg med flasken, og eldsten litt tv. For frokost vil dem ikke ha, før dem har våknet. ( helt enig med dem der)

Frokost består vanligvis av 9 Mnd grøt, og havregrøt. Evt litt melon til dessert.

Så er det litt tv og lek. En utrolig artig alder nå, som dem har begynt og leke sammen :-) er så deilig å bare se dem leker! Blir så glad :-) varmer mamma hjertet!

En liten lur på sofaen i 10 tiden, og videre en liten kjøretur i 11-12 tiden. Etter Lotto og lørdagsgodt.

I dag ble det også film leie :-)

De vant også en leke i maskinen på mix ( en spraglete sel) men tror den ligger i bilen.

Etter vi kom hjem var det lunch, vaffler ( da jeg ikke fikk til pannekaker i dag) men alle var fornøyde med vaffler. De er like gode med havremelk, nesten bedre enn med vanlig melk :-)

Mer lek og morro, å vi fikk litt kose tid med animasjons filmen. Eldsten så den to ganger! Hehe mens minsten nesten sovnet under middagen ( kylling, grov pasta og grønnsaker) så da sov jeg og minsten 1,5 time fra 17.30-19 da fikk dem litt lørdagsgodt. La dem kl 21, men ikke kul.

Laget mexicansk gryte, med kylling ( absolutt ikke ille) og guttene spiste med oss i gjenn. Og dem sluknet litt før 22. Enkelte dager er det ikke bare, bare. For da aser dem hverandre opp. Men det ordner seg, opp 06-07,30 i morgen tenker jeg uannsett.

Nå ser vi Sherlock holms :-) og nyter litt stillhet, før vi også ruller til sengs.

Ryddet i sted, og satser på det holder seg til i morgen tidlig ;-)

Ha en god natt, drøm søtt :-)

( fra handle turen i dag)

<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits