Bursdagsbarnet

Vannet gikk ca 10, men var usikker på om jeg skulle dra til kk, siden mannen skulle på nav.
Litt usikker på om det var 11,eller 12 jeg var på kk. Mor sto utenfor og tok med eldsten hjem til seg ( videre til min søster og mamma) . Mannen droppet meg av, og dro på Nav, i møte.

Jeg kom på storken, tror jeg fikk rullestol opp faktisk. Der fikk jeg konstatert 2 cm opning, satt og vugger på en ball, og gikk litt rundt. Bannet, tok litt bilder av magen og pratet med en venninne ( bestis) på sms.

Mannen kom vel ca 14, da skulle jeg i badekaret. Rakk å sitte der i rundt 30 min, men da var jeg sikker på jeg skulle drukne ( var så vondt, og jeg var så urolig) måtte utav for han var på vei ut. Kom akkuratt utav, da kom pressriene. Og disse var umulig å styre presset sikkert 4 ganger, på vei til sengen. Fikk litt kjeft da jeg var kommet oppi sengen, for jeg prøvde lukke beina. Men det var svin vondt, og hodet hadde en egen mening.

Kl 15.04 var han ute, og hadde stått bittelitt fast, så de måtte trykke på magen for å få han ut.
De vurderete blødninge, men den roret seg fort, heldigvis. Så fikk vi annonsert den lille, mens jeg ble sydd. ( morkaker kom helt fint ut) merket egentlig lite til den. Syingen var litt vondt, og tok litt tid men var godt å bli ferdig.

Så sov jeg og lille litt, mens vi ventet på første besøket :-) så en rask intens fødsel! Med et nydelig resultat <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits