Trilling tanker

Nå har jeg reknet litt på det, og ut i fra hva legen sa i går. Og alt fortsetter så bra som det har så langt, kan vi vente oss Trillingene;

Babyene kan tidligst komme- 08.12.12 (om de er 14+4 i dag)

vist de er 13+4 er tidligste 15.12.12

absolutt seneste er 19.01.13 om de er 14+4, og 26.01.13 vist de er 13+4.

Så des/januar vist alt er velstand.

Vist alt går bra og dem er rundt 2 kilo, vil vi trolig være hjemme i februar engang.

Dvs vi må pakke, selge og flytte fortere enn fy!

Jeg har sagt jeg ikke vil ha noe i hus, før jeg har fått alle tre friskmeldt. Og alle får dra hjem. ( mulig jeg virker veldig pessimist, men jeg vet dette er risikabelt og vil ikke lage meg en rosa sky, som kan kræsje og brenne) derfor alt i det små.

Jeg vil lage en liste hva som trengs per barn, hvor det kjøpes og pengene klare til det. Så håper jeg at meg, mannen eller en familie/venn vil hjelpe oss å få det gjort da.

For etter det jeg fikk intrykk av i går, var jo at vist dem delte morkake. Ville sjansene deres være veldig mye dorlige, pga dem må jobbe hardere for næringen.
Dette er jo uhyggelig, for er jo begrenset hvor tidlig dem kan ta dem ut, og om vi må bare se på at en eller begge dør. Eller risikere alle tre. Så derfor velger jeg gjøre det på denne måten.

Jeg føler det hjelper litt å lette på tankene mine hær, og ser jo det er en del som synest dette er spennende. Er absolutt det, men er utrolig skremmende også. For når det er en, har de utrolig mye større sjanser, enn når dem er tre.

Jeg må fortsette å jobbe, 1 uke og 1 dag i gjenn. Det skal nok bli godt, for jeg kjenner det godt på kroppen nå.

Blogges siden

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits