Hodet i do

Joda sånn starter, og slutter hver dag for meg. Prøver ikke klage for mye, men innimellom, synest man bare utrolig synd på seg selv.

Jeg lå med hode i do i går, så kommer eldsten ; hvorfor spyr du mamma. Jeg; babyene gjør mamma dorlig. Eldsten ; hvorfor det? Og en drøss andre spørsmål, jeg egentlig ikke klarte å svare på. ( der og da, og etterpå er det glemt)

Og i dag måtte han tisse, men det ligger mamma med hodet i do. Så han ble kreativ å tisset i dusjen. ( kunne ikke kjefte på stakkaren heller, for det hastet veldig. Så han hadde dryppet på veien til dusjen) så pappa får vaske dusjen, gav han hvertfall beskjed.

På jobben er det mye og gjøre,så jeg gjør mitt beste. Får hvilt innimellom, og tar det i ok tempo. Kollegane tilrettelegger, så i dag sitter jeg å maler faktisk.

Eldsten fikk bestemme middagen i går, jeg hadde tenkt pølser, men han ville ha tomatsuppe. Så da fikk han viljen sin ( flaks jeg var innpå tanken på jobb) Så vi hadde suppe, macaroni, egg og rundstykker. Så helt topp, og alle ble mette.

Nå får jeg fortsette ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits