Sliter

Nei, dette går ikke stor lengre :-(

Søren altså, blodsukkeret stuper. Sliter med fokus, og i det hele tatt få til noe. Utrolig ekkelt, for dette har jeg ikke slitt med før. Og nå mens jeg malte taket, fikk jeg litt vondt i magen. Gjorde ferdig, og sitter nå ned litt.
For jeg blir jo redd, vil jo ikke risikere ungene, pga jobb.

Jeg har 2,5 dag i gjenn i jobb, og de må jeg klare. Pga lønn, og Nav osv. Ellers hadde jeg gitt meg i går, for nå kjenner jeg dette begynner bli tungt generelt.

Er 15 uker i dag, og min lillesøster blir 23år! Hjelpes meg som tiden har gått. Og hun har virkelig kommet seg, med årene ;-) fra å falle ned fra sengen å slå hull i hodet, til å prøve slå hull i mitt med barbie dukken, og en masse andre lure ting vi klarte opp i gjennom barndommen.
Nå er hun faglært murer, hus eier ( som hun og typen, har gjort masse på selv) og min nydelige lille niese <3 så hun har klart seg bra synest jeg, og jeg er veldig stolt, å utrolig glad i henne! ( men det vet hun i grunn)

Nå må det bli fort helg, for da skal vi kose oss i bursdag og open hall :-) masse familie og gode venner! Så dette blir en flott helg, og jeg må bare sørge for å spise regelmessig ;-)

Jeg får slappe av litt til, og se om jeg kan finne en jobb, sittende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits