1 time xtra søvn

Lillebror fikk jo vaksine i går, og var tydelig utslitt i dag. For da jeg våknet, var hak våknet, og drev å plaget storebror. Fikk komme i min seng i løpet av natten, for var vel i 3-4 tiden ham våknet ( og da vil ikke jeg stå opp)

Vi så barnetv, mor lukket et halvt øye. Men så sur, og grinete lillebror er, måtte jeg bare kose han på armen,til han sovnet. ( satt med hode på skulderen min til han sovnet)

Men mens han sitter og sover, kjenner jeg at nå må jeg spy. Legger lillebror forsiktig ned i sofaen, og løper på do ( rakk det akkuratt, men ikke spist ennå, så bare skumm) så setter på ovnen i farten til do, for kun mat som hjelper litt.
Stekte rundstykker, og kokte egg.
Men ble leverpostei på meg og eldsten. ( og minsten nå som han våknet)

Så nå skal vi se Ann dagen litt, men lagunen på toys are us ( eller Åsane) vi får se. Bursdags gave må vi ha med i selskapet. Forklarte eldsten de, og tror han forstår at min fetter har bursdag, og ikke mine to denne gangen ;-)

I går hos svigermor, gav jeg henne en kopi av bildene mine, av Trillingene. Eldsten oppdaget det, og spør om det var babyene, jeg sier; ja det er babyene. Så sier han; alle " lillebrorene" ( sier brorens navn, ikke lillebror) så sier jeg; er det ikke en " kusine" inni der altså? Han; nei bare lillebrorer.
Så vi får se om han har rett, det håper hvertfall pappan ;-)

Blogges!

Ha en flott lørdag :-)

2 kommentarer

anne stamnes

08.09.2012 kl.14:14

håper no det er minst ei lillesøster også:))

frumamma.blogg.no

09.09.2012 kl.20:23

anne stamnes: hehe ja lov å håpe ;)

Skriv en ny kommentar

hits