Bhg, søvn og sure barn

Dagene starter med relativt blide barn, og rutinene går sin gang.

Da barna er levert, tok vi oss en hvil ( jeg og mannen) i hver vår ende av sofaen. Ble tre timer for min del, og ble vekket av " nye" Bhg til ungene. Om alt går etter min plan. Bank møte i morgen.

Ryddet, og fikk unna en del maskiner klær. Endelig ( grudd meg litt til kles greiene, for jeg synest de er en av de værste husmor pliktene)

Jeg skulle vaske kjøkken kluter, men de gikk rett i bosset ( mugg!!) ble litt sinna på mannen, for skal jo ikke i kurven vått, ved mindre man skal vaske de samme dag. Så vi dro tidlig, så vi fikk handlet nytt, på euro pris og jysk. ( blir heldigvis ikke ruinerte da)

Bleier, pizza og pytt i panne ble kjøpt inn. Barna henter og vi stekte hver vår pizza, ungene fikk pytt i panne ( og deler av min pizza) så begynte minsten bli sur, alt var galt, masse skrik og mishandler storebror ( lugger,klorer og drar han i bakken) men vi kan jo ikke legge dem kl 17.

Etter minsten var dusjet, bar jeg han i stuen. Skulle sette han fra meg, han dritt sur. Og jeg klarte dunke tærne mine, i bak-leggen hans. Han sa ikke stort som vanlig, men jeg tror ennå ene tåen min er knekt. Men siden vi var så nærme liggetid. Fikk guttene kvelds, og pappan la dem.

Sånn ser det ut til vanlig ( nede)

Og sånn ser de ut nå ( oppe)

Vi spiste rundstykker med pålegg, etter åndenes makt. Nå er halsbrannen oppe i gjenn, noe f***** greier. Tatt gravison, men virker bare litt.

Nydelighetene våre <3

Minsten er tvangs-snudd, får ikke lov å ligge med hodet i dynen. ( hysterisk mamma) eldsten holdt på til 22!! Blir sprø, men enkelte dager er han bare klin umulig.

Nå skal jeg også sove, trøtt og sliten nå.

Blogges ;-)

Natti natt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits