Hus titting, handling og masse feber kos

Dagen startet tidlig, en som kom i mammas seng i 2-3 tiden. Feber, lei seg og utilpass. Fikk en paracet, og mammas armkrok. Og neste gang jeg så på kl var den vel 08.30! De er ikke ofte hær i huset 07, er vanligvis senest ;-)

Frokost ble enkel servering, med weetos ( frokost blanding) minsten har fått frie mengder juice i dag, pga feberen. Vann er vi vist bare ikke fan av, hær i huset. Absolutt desseverre.

En lur med mamsen på sofaen for minsten, eldsten var opptatt med å leke oppå pappan, mens han så barnetv :-) kreativ unge, uten tvil!

Til lunch, ble de grove vaffler. Dessverre befinner jernet bli slitt, så må ha nytt.( steker dorlig, og belegget flasset) så fikk stekt en og en, på den siden som var hel! Helledussen. Ikke bare, bare.

Etter lunch ble de ennå en lur på 30-40 min, før vi kledde oss for butikken. Mannen hadde en annen plan, for han ville se på et hus vi vurderer. Så vi kjørte til frekhaug, for å se hvor langt de var å kjøre. Og hva vi følte for stedet.
Helt flott, litt langt ( 15 min til knarvik- 30 til mamma) men vi får se hva banken sier. Vi vil ikke over takst, da får heller andre ta de.

Etter titten, ble det rema 1000 etter Lotto, middag og godter. Mega viktig ;-)

Middagen ble biff-snadder med bernaice og ris, ungene fiskekaker og ris. Alle happy, fikk kost seg med litt godter, før de ble lagt kl 20. Ingen av de sovnet ( annet en en kort lur på minsten) men når paracetten virket, var han helt i 100 i gjenn!
Hadde 39,6 i feber, og var ikke i form. Bare gråt, og tydelig ubehag.

Nå har vi malt hver vår furu dør, og vi får se om vi orker et strøk til i dag. Jeg er i grunn sliten. Men vi får se, etter en hvil :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits