Servelat, film tid og tonnevis med bæsj!

Hehe joda for en ettermiddag.

Formiddagen sov vi vekk, jeg og mannen. Formen var ikke på topp, og var generelt sliten begge to. Så var godt å ha muligheten til å sove, med god samvittighet. Å vite ungene koser seg, Max i Bhg :-)

Jeg fikk Reknet på fliser til badet, ca valgt de jeg likte best. Så nå har jeg en ca plan. Ellers ble de jo litt matrial planlegging, til resten av huset. For vil jo ha de ferdig snarest. Vil ikke bli sittende med to hus, for lenge.

Banken sendte Mail i dag, og ville ikke godkjenne de jeg likte best ( fiks, ferdig, innflyttningsklare!) så vi vurderer bare bytte bank, for vi er ikke veldig fornøyde uannsett. Vet jo at etter jeg fikk dobbel lønn, må jo vi kunne ha et større lån ( og huset skal i grunn, være lett solgt, både til par og familier med 1-2 barn. Men med 5 unger er 98 kvd litt lite, og selv med 30 kvd terrasse ( og altid regn) ikke mye hjelp i)

Nå gikk jo ettermiddagen fort, kosete og mega sultne unger. Spiste eldsten all middagen sin ( de er utrolig skjeldent) minsten nesten alt, og vel vi spiste godt resten av oss også ;-)

Etter middag, fikk de hver sin saft is. Meg og pappan også, self. For alle var så flinke, måtte feires litt.

Kos, lek og litt herjing måtte til, før de ble kvelds. Så enkelt som weetos, ikke mega fan, men så tett etter middag er de på kanten godkjent, hær i huset ;-)

Minsten ble lagt 19, eldsten kl 20,15( etter filmen, ble istid 4) artig den. Men eldsten klarer ikke sitte i ro, en hel film ennå. Greit å teste innimellom.

Elles har eldsten hatt en do runde, minsten 6-7! Men tror de kom seg nå, ser litt ut som noe han ikke har tålt. Endelig sovnet han i gjenn, etter en time våken. Stakkars, er jo ikke altid så greit.

Nå skal jeg sove også, natti natt!

Blogges ;-)

2 kommentarer

Merete Reise

09.10.2012 kl.08:20

Så bra dere har fått slappet av og sovt litt :)

Kjedelig med banken :\ Håper det ordner seg!

frumamma.blogg.no

09.10.2012 kl.12:46

Merete Reise: takk :d de håper vi også :)

Skriv en ny kommentar

hits