Litt sliten dessverre.

Vi tok den skikkelig ut i går, jeg og ungene.

Var jo på Rema 1000 kl 09 om morningen, posten 10.10. ( spar kjøp pakken) før vi fikk Sullet oss hjem, da hadde minsten sovnet. Meget heldig for meg, siden eldsten er flink å underholde seg selv. Eneste jeg må klage litt på er ryggen/bekkenet! Redd de blir krykker eller rullestol :-/

Vel utpakket spiste vi lunch, brød med masse godt pålegg til ungene, og rundstykker til mor. Da var kl blitt 13 ca, de var strålende sol og jeg var spent på trillingvognen.

Etter kjørt 20 min, kommer jeg på at de er jo kjekt om noen er hjemme på andre siden av broen. Ringer mamma, hun er ferdig 14.30 ca. Min søster var hos sviger farmors, og mor skulle hente far!

Hva er sjansen liksom! Men vi har ennå mangen å ta av ;-) onkel og guttene var hjemme, og vi kunne komme dit. En snar tur på knarvik senter, etter Lotto og lørdagsgodt, før vi dro til onkel.

Hos onkel ble de høyt støy nivå ;-) med 4 unger, med masse energi. Så vi fikk rast i nesten en time, før mamma sendte meld om at vi kunne komme. Så da skulle onkel og guttene ut å leke, så de fikk de nok kjekt.

Hos mamma var de svin varmt, ungene gikk til slutt i Truse,bleie og en av de ( eldsten) beholdt jo genseren på. Men med litt tull, ras og lek. De koste seg veldig, og fikk feriegave, lynet mc queen matboks i metall og håndkle ( punsho m hette) veldig fornøyde med gavene!
Og skjønne Mamman min har kjøpt, nydelige myke tepper til Trillingene <3

Vi dro hjem etter guttene hadde spist grøt og godter, og kl var allerede 20 :-/ går så fort der ute. Søss og datteren var der, men dro en stund før oss ( bor like ved) vi er jo ikke der så ofte, så 4-8 timer er vanlig for oss.

Guttene sovnet fort, og sov videre til 07.00 i morges :-) ( pappa bar eldsten, og jeg minsten)

Mens jeg lagde storfe biffstrimler til kvelds, kjendte jeg ryggen var virkelig lei. Og jeg slet virkelig med å gå!

Entrecoute, løk,gulrot,brokkoli,ris og sopp saus. Mmmmmm

La meg kl 23, for da ville ikke kroppen mere. Så slet litt med vondt i sidene i natt, men litt bedre i dag.

Men blir veldig rolig i dag, Max hvile. Så i dag får vi håpe at pappan klarer aktivisere litt, ellers får vi se om bestemor vil ha besøk. Vi får se hva lurt vi finner på.

Blogges ;-)

2 kommentarer

Hørtes koselig ut, men uff da, ikke greit med dette bekkenet!!! Håper det går seg til og at du klarer deg gjennom denne tiden uten krykker og rullestol:) klem

frumamma.blogg.no

15.10.2012 kl.09:01

¤Malene: takk, de håper jeg også. tiltross for jeg ikke ser så lyst på de etterhvert, for sliter veldig fort. bare å levere guttene i bhg kjennes godt, så må hvile en stund når jeg kommer hjem.
men er lov å håpe jeg klarer de uten da :D klem

Skriv en ny kommentar

hits