Ble en flott søndag, ikke så " avslappende" da :-)

Hehe klarer liksom ikke ta de helt med ro, før ryggen/bekkenet " tvinger" meg. Er sikkert alt for overfølsom, til hva ungene " trenger" hele tiden. Og de har neppe vondt av å vente litt, men da går de utover hverandre ( ungene altså) så da er de best å bare få de gjort, ferdig sak :-)

Fikk oss en flott lang kjøretur i finværet, begge ungene sov seg en god lur. Og de trengte dem virkelig. For dem var meget sure! Hehe men skjønner dem, blir jo de selv er man trøtt og sliten.

Frokost ble 2 skiver, en peil, en med leverpostei og en halv banan. Eldsten var ikke sulten da, og valgte spise sin litt senere. Minsten spiste nesten alt! Og var så blid, etter frokost. Da har han en egen " glød" når han er skikkelig fornøyd :-D

Nøt flotte turen, og fikk 20 min dupp på siste stykket hjem. For etter vaffel kos, fikk jeg duppet et øye i 30-40 min på sofaen. Pappan så etter galskapen, men støy nivået i stuen er ikke akkuratt lavt. Leking, puzzling og klatring på møbler, er helt hverdagslig hær i huset.

Minsten på 13 Mnd og 14 dager, har oppdaget kanten under bordet, fungerer strålende til trinn. Og da klarer ungene om kapp, og skal hoppe. Joda må innrømme jeg må le, for de er så stolte, begge to. Men vi prøver forklare med rolig, alvorlig tone. Dette er ikke lov, og de blir vondt om dere faller ned.
Gir seg etter 3-4 hopp, men synest litt de er en uting altså.

Etter fiskegrateng, og som de spiste både grateng og grønnsaker! Ble helt fascinert av de begge to, så utrolig flinke i dag. Så de fikk is til dessert, minsten var ikke fornøyd med saftis, så fikk 1/3 sandwitch ( sjokolade, fra rema) og spiste den helt opp, og nesten ikke noe søl!! Sjokket, oooooh yeah!

Etter mat var de dusj, klippe eldsten, tann puss og lalle tid :-) godt når de er sliten, og legger seg fint. Eldsten ikke så flink som lillebror, dessverre. Men håper han sovner snart.

Jeg og mannen hadde nakkekoteler og pomfritt. Og til dessert jordbær og fløte! Så mett at jeg la meg, så jeg får slappet helt av. For magen er jo tung allerede.Føles tjukkere enn bildet tilsier da :-P

Skal slappe av, hvile. Og håper ungene koser seg veldig i Bhg i morgen, for jeg skal brette litt tøy og hvile masse!

I dag har jeg bedre gjort minimalt husarbeide, og prioritert litt kjøkken og leke tid i stede :-)

Natti natt

Blogges ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits