Meget verdt vente tiden

Ikke værste å sette deig, hvile, rulle ut, hvile ( sove lur) steke og spise ;-)

Oppskriften bak på melposen, funker helt strålende. Og så har vi en skinke og en osteskive inni, ruller og pensler.

Steker på 200 g, midt i ovnen. I 10 min :-)

Nytes lett varme! Hehe og muligens en deilig kopp kakao til. Hær ble de cola med is, i dag da ;-)

Kroppen sliter ennå :-( så lei meg, for jeg har så mye jeg mååååå klare! Men nå er bare å gå på Do vondt, og tar tid. Passe jo så utrolig dorlig, og kynnerne er på plass, kjenner de blir tungt å puste rett som de er. Bare de ikke påvirker mormunn osv, er jeg fornøyd. For ungene i magen holder liv, hele døgnet ;-) så ikke beskymret sånn.

Men nå blir de verre med løfting opp i bil sete, spise stol, stellebord ( må tas på gulvet, så lenge de går. Sliter litt med å komme opp i gjenn)

Så nå begynner griningen på alvor ser jeg, fy som jeg syter! Kjente, og så at nå begynner de sprekke i sprekkene å magen også ( selvom jeg ventet de, håpet jeg ikke de skulle begynne så tidlig)

I dag fikk jeg brukt gravid jeansen, jeg fikk i går! ;-) mega god å gå i.

På hauleland med minsten gikk de bra, vi dro alle 4. Så litt løping på hver av oss foreldre, da ungene våre ikke sitter i ro. Fikk også en kjempe telefon av en venninne, som viser de finnes utrolig mye flotte mennesker i denne verden!

Så nå sitter jeg litt på sofaen, mannen ryddet kjøkkenet etter oss ( for jeg klarer faktisk ikke stå, så lenge )

Ungene leker/sloss om hverandre, og kynnerne kommer litt hær og der ( selvom jeg sitter helt i ro) så joda håper vi klarer holde oss hjemme til januar?! Og ungene inne til siste uken i januar!!

Håper alle har en fin fredag, jeg gleder meg hverfall til jeg kan delta i lek og herjinger i gjenn! Så håper alt faller på plass de neste ukene :-) de trengs!

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits