Dagene går for fort!

Jeg blir rent skremt. Er Max 13 ( egentlig 12) uker til jentene våre må være ute. Huset står lettere på skakke, banken blir ikke helt enig med seg selv. Og jeg føler tiden ikke stopper opp, bitte litt engang lenger.

I dag leverte jeg ungene, mannen begynte rive fliser. Etter levering dro jeg på butikken, etter frokostblanding, loff bagett m frø, biola, 2 boller og melk.

Fikk i meg en bolle. Og malte furu døren, mellom kjøkken og gang. Tok vel ca en time, så var de bare å komme seg i bilen. Nav, hente ( kjøpte baby klær, fra Facebook) Coop bygg, og bank møtet!

Etter alt dette spiste jeg tre! Skåler honningkorn, duppet 15 min på sofaen. Hentet ungene, måtte hjem i gjenn til mannen med stikksagen, for den var i bilen ( ikke lett å legge benkeplate da) og dra på Ikea i kø!!!! For noen hadde self gjort noe, i fløyfjellstunnelen som vanlig. ( håper aldrig jeg blir den!)

Mor må absolutt være den beste av alle! Ventet på oss, holdt styr på ungene både med maten, tok dem med å så på leker så jeg fikk spist og gav dem hver sin bamse, og is. Mens jeg fikk ordner ny benkeplate, og henger.
( mannen ringte self i de vi kom til Ikea, og kunne fortelle hjørnet var helt hærpet. Så typisk da dette var grunnen til vi dro ut, så pappan fikk jobbet)
Men vi fikk ordner de, og alt gikk greit.

Inne på Ikea fikk jeg hjelp til å løfte på benkeplaten, og da vi skulle koble til hengeren ( noe ingen av oss har gjort) var vi så utrolig heldige at de kom en fra Polen, som jobbet der og fikset alt for oss! Koblet på, bar inn platen og alt. Jeg tok han i hånden og takket, for jeg var over takknemlig da :-)

Takket mor med en god klem, for jeg hadde ikke fått dette til uten hjelp i dag.

Hjemme sjekket mannen nye platen, bar ut den gamle. Mens barna badet og fikk litt drikke. De var trøtte og sovnet fort i bilen, og sover ennå begge to <3 med de nye bamsene sine :-D

Så ble 22.30 hvertfall, etter en svar stopp på Kiwi etter brød til ungene ( husket ikke om vi hadde hjemme)

Så nå ligger vi til sengs. Så sliten nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits