Innkjøp, benkeplate ligging og bursdags feiring

Gårsdagen ble jo litt furting, og litt feber på minstemann. Så jeg og ungene satt stort sett i bilen, men pappan gjorde innkjøp.

Vi var med på Ikea, så der tok vi lunch. Pølser, kjøttboller og kanel boller. Så blide og mett, rakk pappan Clas ohlson mens vi ventet. ( for jeg synest 20 min på Ikea var mere enn nok, og 10 av de var sittende)

På rema ble de vanlige lørdags innkjøp. middag, Lotto og godter.

Minsten sovnet på sofaen! Og de har jeg i grunn ikke opplevd tidligere med han. Grøt ble kokt, og spist. Godter ble funnet frem, og spise.

Heldigvid la de seg rimelig greit, og pappan fikk ordnet vask og benkeplaten! Bare flising i gjenn, blir veldig fint tror jeg :-)

Mens han holdt på der, tok jeg et bad. Men med mage og bekkenløsning, var ikke de noe særlig. Gleder meg til 24 nov, og nye badet skal være ferdig!!! :-D

Var en del smukk/drikke/kose/bamse oppvåkninger på minsten, men når kl nærmet seg 8, tenker jeg at jeg må være fornøyd. Ikke ofte vi " sover" til 08.

Han er hverfall helt feberfri nå, og hadde ikke feber etter 19 i går heller. Så ser dette kommer seg nå, heldigvis.

Kl 11.30 skal vi være i bursdag, så 10,30 må vi være i " ny" bilen. For første bruks dagen var i går, jeg er relativt fornøyd. Men prøver parkere på enden, så jeg har siden til ungene fri. Men i lørdags ruchet, var ikke de lett alle steder :-) alle skulle hatt Ikea barne parkeringen, for biler.

Vi får nok starte dagen, blir pappan som må løpe etter ungene, for jeg klarer såvidt og gå. Så må til legen i løpet av uken, ang krykker eller behandling :-/ gusj er bare 22 uker på fredag, og ikke slitt med dette tidligere.

Ha en flott søndag :-)

Blogges!


( improvisert middag, da mine barn ikke spiser alt for mye. Tok vi middag på ICA, og meget fornøyde begge to)

2 kommentarer

Bra han er feberfri nå da.. Fortsatt god søndag til dere:)

frumamma.blogg.no

05.11.2012 kl.14:01

¤Malene: takk, ja de hadde vi :D

Skriv en ny kommentar

hits