Sykt barn, syk mann og en i bhg

Men de gikk, minsten fikk jeg levert ( bortimot problemfritt) ville ikke helt, da han viste storebror sov hjemme. Pappan vekket jeg før jeg dro, i tilfelle eldsten skulle våkne og bli redd.

Jeg dro å kjøpte juice, og frukt til alle sykingene ;-) så litt har de fått i seg.

Eldsten våknet rundt 10, gråt self da han oppdaget han var alene i 2 etg. Jeg fortet meg etter beste evne opp, og fikk tydelig beskjed; mamma, du hadde glemt meg! Hehe jeg prøvde forklare at jeg måtte jo levere lillebror i Bhg, og ville ikke vekke han. Men han kom vist ikke helt over de, for nede fikk pappa samme leksen, at jeg hadde glemt han.

Feberen var lavere i dag, så ikke Bhg i morgen. Men på torsdag blir de Bhg.

Pappan var til lege, så da koste jeg og eldsten oss meg blad, boller og cola i bilen. Så han ikke skulle kjede seg.
Han var kjempe tolmodig, og så flink. Pappan fikk pencelin, og trolig lungebetennelse i anmarsj. Men han føler seg ok, bortsett fra noe trykk i hodet.

Men til gjengjeld, blir kjøkkenet tatt bit for bit. Noe jeg stor koser meg over, jeg er dessverre lite produktiv med denne kroppen. Men gjør mitt beste med kles vask, matlaging og ungene.

Litt går greit, noe må omgjøres. Men blir nok bra til slutt.

Nå har vi spist pizza, fra lucianos. Har ennå ikke brukernes kjøkken, men trolig fra i morgen kommer fugen på. Så da er de klart til bruk.

Barna er i seng, og jeg skal slappe av litt før jeg ligger meg jeg også :-)

2 kommentarer

Merete Reise

06.11.2012 kl.20:03

Kjedelig med så mange syke i hus på eigang. Blir ganske mye ekstra jobb på deg, men det ser ut som du holder ut ;) Lykke til videre! Og god bedring til begge to :)

frumamma.blogg.no

08.11.2012 kl.12:14

Merete Reise: takk, vi holder ut :)

Skriv en ny kommentar

hits