Kose dag og take out.

Pcen ble okkupert av eldsten, så blir bare de bildene jeg har på mobilen.

Så litt fart, og liv blir de etter en rolig frokost. Før vi satte kursen mot mannens bror, kjøpte med kake. Men de var de ikke noen som var glade i der, så den ble med oss hjem i gjenn. I tillegg til Kina mat :-)

Vi fikk hærlige nystekte boller, og ungene koste seg veldig med fetteren, kusinen og datteren til en venn av faren. Så fult hus med 5 unger, i spredd alder. Men de gikk over all forventning.

Nå etter Kina mat, kake, brød og yoghurt. Og self et bad på hver av ungene, sovnet minsten, mens eldsten er sta. Vil tro han sovner snart, for nå har også jeg lagt meg nedpå. Helt klar for å sove, og avslapning.

Har sykt gangsperr etter bakken, fra pappa til onkel i går! Og den er 2-3 min å gå om ikke mindre. Så i dag fra gjeste parkeringen til broren, måtte vi ha tre pauser. Men var nærmere 7-10 min å gå da. Og sykt ubehagelig å gå, så etter vi kom hjem, har jeg bare beveget meg når de var helt nødvendig.

Nå sier hverfall jeg god natt, og håper kroppen er bedre i morgen. Masse klær og brette :-/ men tar ikke så mye tid når man er i gang.

Blogges

2 kommentarer

Fine bilder. Hørtes ut som dere har hatt en fin dag:)

frumamma.blogg.no

12.11.2012 kl.12:15

¤Malene: takk, de hadde vi absolutt :D

Skriv en ny kommentar

hits