Vanlig drill og legitime

Ungene var ikke så travle i morges, så forsov oss i grunn litt ;-) men pytt sann, hvorfor ikke. Litt kos og kunne gjøre de også.

Leverte til frokost 08.30, og guttene var blide og fornøyde da vi leverte hver vår, på hver sin avdeling.

Hjemme sovnet pappan videre, jeg ryddet litt og tømte/fylte oppvasken. Før jeg måtte gjøre meg klar til legen, men dro innom euro pris, etter skrivebøker først. Der var en gammel mann som minte meg om oldefar på Stamnes, og tårene begynte trille! Hehe hjelpes, savner de nok mere enn man tror når de går bort. Damen i kassen så nå litt rart på meg, men jeg giddet ikke forklare, og smilte litt før jeg gikk. For de var så hærlige, gamle damen med svarte( farvet) korte krøller, og han med slitent ansikt og bukse seler :-)

Kom meg til legen, etter litt tårer i bilen. Parkerte og løp først på apoteket etter gravison ( halsbrann) og videre i heisen opp til legen. Trappene på euro pris var mere enn nok, måtte ha 3! Pauser på å komme meg opp.

Timen hos legen gikk bra, ungene raske, jeg er opp 10 kilo til 54,2 kilo. Flott blodtrykk, men måååååå ta jern. Og hun elendige stikke damen, klarte pokker meg å stikke fingeren blå! Wtf liksom. Holdt på å ramle av stolen, så vondt var de når hun stakk.

Uannsett var jernet på 7, og 9 er lavt ;-) så null valg lenger. Kjenner jo jeg trenger tilskuddet også.

Hvilte en time forran tv, og skrev litt i en ring perm og en bok ;-) så litt kontroll i gjenn.

Vekket mannen, hentet barna, lagde tomatsuppe, spiste og gjorde med klar for sminke "møte"

Pappan og ungene hadde kost seg, jeg og jentene hadde ok tid på møtet, så vi dro på mc donalds for å kose oss og prate litt :-) ble straks en veldig kjekk kveld da ja! Så nå har mannen fått burger, barna sover søtt i sengene, og jeg slapper av med litt face og blogg.

Natti natt!

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits