Kose helg

Ungene stor koste seg hos mormor, self ble minsten litt vanskelig på natten ( dessverre) men de hadde nå fått litt søvn ;-) stakkars når dem ikke er vant til sånn, jeg er jo oppe med smukker, vann og kos flere ganger per natt.

Eldsten synest de er så gøy han ser "ny" huset vårt! Fra mormors hus. Gjett om han gleder seg til å bo så nærme, at han kan se mormor hver dag! Hehe ( hærlige ungen min <3)

Minsten skjønner self ikke så mye av de, og de hadde vært stort sett eksemplariske begge to! Jeg er helt sjokket, for hjemme krangler de en del.

Nå har naboen vært hær, murer. Som skal hjelpe oss med badet, nede i " gamle" huset.

Sånn ser de ut etter mannen, og en kompis renn ut badet i går. Og heldigvis ser de bra ut inni veggene! Velstand.

Nå har vi fått forsikringen på badet, fikk bare 25 000 ( vi ba om 45 000) men vi skal klare de alikevel. Takk Gud for faglærte naboer :-) vi er så glade, for de blir på stell, og snart salg :-D

Nå er handle listen til badet klart, og rørleggeren skal ringes i morgen. Så nå blir de full rulle! ( ikke noe jeg skal gjøre der da)

I morgen kommer en venninne og hjelper meg. Mamma ( tirsdag ig onsdag) og mormor ( tirsdag) er snille og kan hjelpe med de vi trenger hjelp til.

Planen er når jeg får nøkkelen, leie lastebil, en liten dugnad til flyttingen, og så blir de å ta seg rolig på plass. For blir 1 time og 15 min pendel, hver dag. Så barna får kose seg i Bhg, og vi får pusset opp siste resten ( jeg mere ser, og sier hva som skal gjøres. For jeg hverken klarer, eller orker gjøre særlig)

Så blir papir arbeid på meg, flytte papir, adresse endringer, søknad om hjelp og støtte når Trillingene kommer, osv. Så nok arbeid på meg også, bare fra sittende stilling ;-)

Ha en fin søndag, hær er de avslapping.

Blogges

2 kommentarer

Spennende prosjekter. Blir nok bra når det blir ferdig:) God søndagskveld til dere. klem

frumamma.blogg.no

19.11.2012 kl.09:28

¤Malene: takk for de, utrolig skummelt og rart :) men blir jo absolutt spennende!

Skriv en ny kommentar

hits