Grøt koking

Er noe av de kjedeligste jeg vet!!

Men ungene og mannen liker de såpass godt, at de må lages innimellom. Jeg spiser de self også, men ikke et must sånn sett.

Jeg skal på gravid shoot i dag, fy som jeg gleder meg. Blir et langt bad, sminking og jeg har kjøpt nytt undertøy! Hehe så nå begynner jeg bli klar, har time kl 17 ( jeg og magen) pappan og gutta får kose seg hjemme, med godter og barnetv. For pappan må begynne øve seg litt på å ha guttene, for han har jo ikke hatt så mye øvelse på de.

Vi var jo og handlet halv 10, for da var ungene helt ville! Og hadde ikke ro i kroppen, så måtte bare komme oss ut en tur. Ble middag, godter og litt brus. For vi gidder ikke handle så mye, da vi skal flytte om en uke, i dag.

Så når kl nærmet seg halv 11, gikk jeg og minsten opp, å sov en time. For så sur og trøtt vi var, synest ikke resten av familie var noe kjekt. Så nå er vi blide, og pappan sover. Er kun eldsten, som ikke sover lur i helgene.

Til uken må jeg kjøpe maling, til ny rommet til guttene, og kjeller badet. Resten skal jeg klare leve med ( tror jeg) vist ikke blir de uannsett en del hvit og grå maling, i gjenn etter dette huset. Så de ordner seg helt sikkert.

Nå har jeg bare 1/2 kjøkken, for resten ser slik ut;

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits