Ikea og trilling-gravid= ikke anbefalt.

Alt for tungt! Hehe så lovet meg selv dette ble siste tur før de kommer ;-) så får vi se om jeg klarer holde det.

I dag dro jeg i Bhg med minsten, eldsten hadde feber i natt , og fikk en dag med mamsen og oldemor :-) han var nok egentlig godt fornøyd med de. For han klaget ikke noe, og sov når han var trøtt. Så kom seg en god del i løpet av dagen.

Vi starter med å tømme bilen, med hjelp av søss og mannen hennes. ( jentene i magen fikk maling til rommet sitt, av tanten, onkelen og kusinen) så blir litt lilla og ugler tror jeg :-)

Videre var de jula og 1100 kr fattigere, men var litt jul og litt praktisk osv. 90 % var ting vi måtte ha.

Ikea etter de og 2 pølser+ brus til meg, for da skrantet formen. Men vi klarte oss, men fy så sliten.

Hentet minsten i Bhg, mor og eldsten ventet i bilen. Så de skulle gå litt fort.

Hjemme kastet vi inn mest mulig i bilen, og dro utover i gjenn. Jeg hadde glemt de kule nye stativet mitt på jula, men mannen løp opp å fikset de ( og muse feller! ) iiik håper virkelig ikke vi har fanget noen til i morgen, æsj altså.

Så var de å fylle diesel, mor kjørte hjem i full fart og lagde fiskeboller :-D til meg og ungene. Minsten spiste hele sin, og litt av brorens ;-) i mens hun kokte middag, tømte mannen bilen, oghengte opp litt rullegardiner og persiener.
Så nå er de litt mere hjemme koselig.

Minsten har jeg kjøpt stor gutt seng til, så er super spent på om den faller i smak. Ellers er planene og få jobbet litt med huset. For jeg skal henge en bord på guttenes rom, og sortere klær osv. Så de vil jo ta litt tid.

Men i morgen kommer en venninne og hjelper meg, og ungene skal til mormor. Så gjett om eldsten gleder seg, minsten er ikke så nøye på de ennå.

Nei må pelle meg i self, gutta er vel klare 07-08 tenker jeg! Og med min kropp tenker jeg de ikke bare blir velstand. Men lørdag kveld xxx for alt er på plass, og på stell!

God natt!


( gøy med størrelse på stuen) hehe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits