julekake baking og ultralyd av trillingene

Dagen startet tidlig i dag, vi car oppe 07! overnattet hos oldemor til guttene, så vi fikk henne med oss på ultralyd ( og som barnevakt ;)..) for å si de sånn de var mange som synest vi er heldige, som har en så sprek oldemor, til guttene våre :D og vi må jo si oss enige der self <3

ultralyden var 09.30, og jeg rakk t.o.m innom kiwi etter en ris lunch, minsten ville smake, men falt ikke helt i smak! hihi fikk et utbrudd av latter for å si de sånn.

oldemora fikk trimmet, seg og gutta i gangen. mens jeg fik en sjekk av gjennomstrømningen i navlestrengene. Og alt er helt tipp, topp :D!! blodtrykket mitt var 100/40 ;) meget lavt som altid. Jentene våre ligger to i tverr leie ( eller med ryggen mot topp og bunn) og en i hode leie. Men kommer seg ennå greit rundt inni der. Masse skryt i dag på kk både av meg, ungene og mor. SÅ må si jeg følte meg veldig oppløftet da vi dro :)

vi tok julegave handling i åsane, og de ble jo en del handling. Men kunne de viktigste.

lunch på mc donalds, gavekort, notatbok( til å skrive julegave listen) men nå har jeg en svoger, mann og barn i gjenn. Men de vet jeg ca hva skal få, så er bare ut å kjøpe.

var innom lekebutikk, kid ( etter puter, og løper til nye spisestuen) salg ;) så var de mat på big bite, før vi kom oss på jula ( etter verne utstyr til takrivning i nyehuset, der fant de self ennå mere bæsj) så skadedyr folket kommer på mandag. så nå satser jeg på de finner ut omfanget, om vi må bo i utleie delen inntil videre osv. ( godt vi er selv hjulpen)

mor ble med hjem, pakket ut og fikk litt orden. før hun tutlett ned til seg selv, da ca kl 16.

kl 18, etter satt på middag ringte jeg mor. om hun ville ha besøk så vi kunne bake litt :D hehe  Heldigvis ville hun det, så nå ser eldsten istid 4, minsten er guggen i magen/tenner å ligge i vognen, og furter litt innimellom stakkars. håper virkelig han får sovet snart.

gutta har badet mens ( fugleredene har stekt) så nå er de berlinerkranser :D 1 gang vi lager, så er super spent! kokkos makronene ble riktig bra.

blogges ;)

2 kommentarer

Så kjekt med en sånn sprek oldemor:-) ikke alle som har det. Koselig med UL også da.. Ha en fin kveld. klem

frumamma.blogg.no

16.12.2012 kl.10:01

€Malene: hehe ja vi er heldige :D takk for de.

Skriv en ny kommentar

hits