Kles sortering, Ikea, leke sortering og en forkjølelse i retur!

Jeg fikk opp guttene i 8.30 tiden. Da tikket første meld fe mot inn også, om jeg trengte hjelp med leveringen <3 mannen hadde ryddet og stresset på, så var godt å få hjelp av mor i stede.

Guttene var ok humør messing, men er ikke 100% ennå. De plager meg, når jeg snart skal på sykehuset :-( ville helst sett dem var helt friske nå. Vet ikke helt hva det er, men minsten som er veldig mat glad, vil ikke ha mat! Da blir man beskymret.

Etter levering litt over 09, spør mor om jeg trenger hjelp i huset. ( jeg fant jo kjøkkenet for 2 dager siden nå, og fikk vasket benker og gulv! Meget stolt) men finnes mye annet i et ny-innflyttet hus. Så jeg takket ja, både som selskap og hjelp. For tenker for mye, når guttene er i Bhg.

Kl 11.15 ringte brannvesenet på, kontroll av ildsted. Jeg opnet for dem og løper i stua og hvisker høyt til mannen, som næemeest står i sofaen da! Hehe må innrømme jeg lo godt :-D

Jeg og mor jobber med kles sortering, og legging i skap på mitt endelige ferdige soverom ( bilder kommer når vi er ferdige ;-)...) men ble virkelig bra. Mannen har til og med sydd gardiner til rommet, så meget hendy når han gidder.

Etter 2,5 time sier jeg til mor vi skulle vel ikke tatt en Ikea tur, for så jo de ble behov for både hyller, og mere skuffer til sortering. Heldigvis er ikke mor og far vanskelige <3 så far fikk justert brillene i knarvik på veien til Åsane i tillegg, så det passet jo bra.

På Ikea lånte vi rullestol, skulle virkelig hatt en sånn ;-) jeg pekte, far trillet og mor handlet! Den trioen <3 hehe

Fikk nesten alt jeg skulle, fant den perfekte " bleie bøtten" men den var utsolgt, men satser på den kommer inn, før jentene kommer hjem.

Etter shopping runden, ble de pølse, kanelbolle og donuts. Så vi hadde litt å gå på. Er jo et stykke hjem, og mens jeg ventet i bilen ( og spiste) løp Mor og far inn etter en hylle til, for vi måtte se om det var plass i bilen. Utrolig hva bilen har måttet tåle i det siste! Hehe

På vei hjem sovnet jeg faktisk, så var litt uthvilt og klar for å hente barn, lage middag, og ikke minst leke sortering med mamma min.

Vi kjørte på rema, og ble så enkelt som italiensk gryterett i dag. Minsten og eldsten mente det tok for lang tid, så måtte ha både en yoghurt ( eldsten til og med en skive) mens dem ventet. Minsten nøyde seg i grunn med drikke, og bare hylte. Så han fikk en times lur, fra 17-18. Mens vi andre ryddet.

Vi fant både gulv, fikk opp hyller, og støvsuget. Er ennå mere i gjenn, men fikk en halv bossekk, boss. Urolig hva unger har!!

Kl 20 la vi oss på rommet, jeg sovnet først. Minsten etter noe trimming i babysengen( han sover nesten hele natten der!) gjett om det er deilig.

Jeg har vært å tisset enn del ganger, og jeg kjendte magen sprakk godt under på venstre side :-( fy så vondt det var. Men jo mere vondter, jo mere ser her frem til å få dem ut. Så smerter ja takk.

Nå får jeg sove videre, mor kommer jo snart. Så jeg må jo være uthvilt :-)

Blogges :-)

8 kommentarer

Katrine Birgitte

18.01.2013 kl.07:40

Utrulig mye du får gjort med jentene i magen, må du bare ikke slite deg selv helt ut :)

Lykke til med fødselen!

frumamma.blogg.no

18.01.2013 kl.11:06

Katrine Birgitte: takk, neida blir masse pauser også. Jeg er så utrolig heldig med en fantastisk familie, så jeg får sitte og peke litt også ;-)

Katrine Birgitte

19.01.2013 kl.11:05

Det er bra! Dere har ikke fått dato for keisersnittet enda? Eller vurderer de det fra uke til uke? :)

frumamma.blogg.no

19.01.2013 kl.15:34

Katrine Birgitte: nå har vi har avtale på 22.01.13 :)

Katrine Birgitte

19.01.2013 kl.21:02

Oi, det er jo bare ett par dager til! Masse til lykke med det hele og håper dere får en flott barseltid med prinsessene (og prinsene da:) Regner med du vil være travelt opptatt den første tiden, men gleder meg til å lese om hvordan det har gått :)

frumamma.blogg.no

19.01.2013 kl.22:42

Katrine Birgitte: tusen takk for det :-) er veldig spent nå, og får neppe sove i morgen:-) skal oppdatere så snart formen og jentene tilsier det:-)

Katrine Birgitte

19.01.2013 kl.23:05

Gleder meg :)

frumamma.blogg.no

19.01.2013 kl.23:29

Katrine Birgitte: :-)

Skriv en ny kommentar

hits