Familie

Var oppe flere ganger i natt, både Pumping, og Willy slet litt med søvnen i natt. Men jeg klarte snike meg ut av huset, til kl 07,30. Mor skulle passe fettrene mine, for var jo self planleggingsdag i Bhg.

Far kjørte meg til klinikken, jeg fikk pumpet for ente gang. (Pumper 9 ganger i døgnet og ligger på ca 1,4 dl :-) ganske fornøyd, med at jeg klarer pumpe nok til 3 babyer!)

Jeg fikk badet Anne, men må få tatt bilde av henne også i bad etterhvert. Men blir jo aldrig til, for jeg bader henne som regel selv. Og liker ikke så godt å mase, for det er bading, mens maten gjøres klar, og da er dem som regel sultne.

Nå har dem alle begynt med flaske, men utfallet varierer til hvert måltid. Er dem trøtte, blir det mest sonde. Og den klarer jeg også gi nå :-)

Fikk kost, badet, sovet litt og bare nytt tiden i dag med jentene <3

På veien hjem hentet vi mor, og far dro å hentet tante. Så var det en gjærde Staur, før vi endelig kom hjem ;-)

Nå er det joika, på planen og kanskje en liten tur i frisk luft :-)


4 kommentarer

01.02.2013 kl.20:47

Ta masse bilder;))) mas! Jeg angrer på at vi ikke tok nok bilder på sykehuset.

Madelen Kristoffersen Johnsen

01.02.2013 kl.22:08

Enig med personen over! Sykehus tiden er gullverdt så ta masse bilder!!

Flink er du :) når de er over 35 uker vil det snu og de vil være mer våkne :) før uke 35 har de sånn sove periode :) vi dro hjem i uke 36 da klarte han å spise alt selv, da var han så våken :) plutselig så snur det! Men dere har jo vekta i tillegg. Men vær obs på at du ikke sikkert får hjem alle på en dag :/

frumamma.blogg.no

02.02.2013 kl.06:47

Anonym: prøver ta litt hver dag :-)

frumamma.blogg.no

02.02.2013 kl.06:49

Madelen Kristoffersen Johnsen: hær må vi heldigvis vente, til alle tre er hjem reise klar :-) mine blir til uke 37-40 ( er 35 på onsdag,

Skriv en ny kommentar

hits