Verdens beste Mor!

Det er definitivt min mormor! Hun er den beste, stiller altid opp. Og ungene har kost seg veldig, med oldemoren i dag etter bhg. I morgen skal hun passe minsten( siden han har fri onsdager) mannen drar til Os, i 08 tiden tror jeg han sa. Og ha guttene til ca 21 i morgen. Så i morgen er jeg ferdig å male, bare utvasken på fredag i gjenn!! ( for min del, om mannen blir ferdig å liste vet jeg ikke. Men da får han fri til broren, stefar eller en annen handy mann. For jeg måååå gjøre klart hjemme i helgen.

Jeg fikk badet, og kost med alle tre Prinsessene mine i dag. Nytt sengetøy, og rene klær. Er også utrolig flinke å spise! Melken min minker jo, så la til vera litt. Og pumpet etterpå, da kom 250! Ml wow så virkelig værdt og prøve. Men nå fikk jeg i gjenn bare 100 ml, gått gradvis ned fra 200-150-100 så får vi se hva neste blir.

Jeg fikk malt gjesterommet, trappen, fuget lister, malt vindu og tak lister. Så i morgen har jeg yttedøren, trappe trinn, rekkverk, Evt et strøk på gjesterommet. Bare for sikkerhetskyld. Blir hverfall utrolig fint, og utrolig spent på taksten!

Flaks jeg opnet gulv malingen, for den var tørket i hjel. Så ble både Coop og diesel fylling på vei hjem. Så alt klart for siste innspurt i morgen :-D


Litt halvveis inni malingen ;-)

Sånn det ser ut nå :-)

Blogges

Natti natt

Meg og Iris <3

4 kommentarer

malene fossum

26.02.2013 kl.23:32

Heldig dere som har henne...:-) Du er så flink. klem

Trude

26.02.2013 kl.23:52

Så flott det blir i huset dere pusser opp. Dere er flinke.

frumamma.blogg.no

27.02.2013 kl.23:26

malene fossum: ja vi er utrolig takknemlig :-)

frumamma.blogg.no

27.02.2013 kl.23:26

Trude: takk, utrolig godt å se enden på det :-)

Skriv en ny kommentar

hits